Solid erfaring og ekspertviden om fodboldoplevelser

Fodboldpakker.dk er et danskejet rejsebureau, som så dagens lys i 2015 (dengang under navnet Fodboldoplevelser.dk). Vi startede småt, men de kommende sæsoner bød hurtigt på rejser til mange europæiske lande og spændende kampe, og vi kunne hurtigt tilbyde en bred række forskellige fodboldoplevelser.

Men i sæsonen 2018/19 var det tid til luftforandring og den tidligere ejer af rejsebureauet Fodboldoplevelser.dk valgte, efter tre fremragende sæsoner, at forlade sit tidligere hold, for at udvikle et nyt og anderledes koncept, i samarbejde med et nyt team - nu i selskabet Fodboldpakker.dk. Den solide erfaring, ekspertviden og visionen om at levere de bedste fodboldpakker følger dermed videre til Fodboldpakker.dk og vores kunder.

Fodboldpakker.dk's ambition er at levere branchens bedste service, til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Med de erfaringer og den viden vi tilegnede os hos Fodboldoplevelser.dk, er vi nu klar til at følge vores nye taktik – at tage os tid til den enkelte kunde og afdække dennes behov, før en fuld fodboldpakke leveres. For Fodboldpakker.dk leverer, som det ses hos traditionelle rejsebureauer, skræddersyede tilbud til kunden - hver gang.

Skræddersyet pakker til Storbritannien.

Med vores erfaring fra Fodboldoplevelser.dk ved vi hos Fodboldpakker.dk, at der kan være en stor forskel på behov og ønsker fra kunde til kunde. Vi ser hver enkelt kundens individuelle behov som det primære omdrejningspunkt, og med vores indsigt og ekspertviden i diverse rejser, mener vi helt bestemt at vi kan finde den rette pakkeløsning. Fodboldpakker.dk sætter de klassiske serviceværdier i højsædet, og vi sikrer, at vores kunder har fuldt indblik i hele fodboldpakkens indhold, og dermed med ro i sindet kan tage afsted uden bekymring.

Vi har valgt at gå i dybden med vores sortiment, så vi blot repræsenterer de engelske - og skotske liga'er hos Fodboldpakker.dk. Vi har tidligere repræsenteret klubber fra Spanien, Italien og Tyskland, men det fjernede fokus og tid fra det, som vi gerne vil gøre unikt og vi selv mener at vi er dygtige til - fodboldens hjemland England.

De fremtidige sæsoner


Fodboldpakker.dk har ikke nogen ambition om at skulle være den største udbyder fordelt på markedsandele eller omsætning inden for markedet af fodboldpakker. 

”Vores klare ambition og målsætning er at levere branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi tilsigter ligeledes at have så tilfredse kunder som muligt, hvor begge parter ser værdi i den fodboldpakke der sælges og købes”.

Vi går hellere ekstra langt for vores kunder, og tilbyder ekstra god service, og teamet bag Fodboldpakker.dk bruger meget tid på research og på at informere vores kunder grundigt, så vi altid kan stå inde for vores fodboldpakker. Hos os overlades intet til tilfældighederne, og vi kunne aldrig drømme om at sende kunder afsted til destinationer, som vi ikke følte os 100 % sikre på ville blive en gennemført oplevelse på alle parametre!


Ikke mindst, har hele teamet bag fodboldpakker.dk selvfølgelig en stor passion for fodbold, og sætter alle en ære i at finde de bedste fodboldpakker til vores kunder. Dette afspejles i kvaliteten af det slutprodukt og service vores kunder får hos Fodboldpakker.dk.