Fodboldpakker.png

Vi begrænser os til England & Skotland, og betegner os som eksperter i skræddersyede britiske fodboldrejser

Solid erfaring og ekspertviden om fodboldoplevelser

Fodboldpakker.dk er et danskejet rejsebureau, som så dagens lys i 2015 (dengang under navnet Fodboldoplevelser.dk). Vi startede småt, men de kommende sæsoner bød hurtigt på rejser til mange europæiske lande og spændende kampe, og vi kunne hurtigt tilbyde en bred række forskellige fodboldoplevelser.

Men i sæsonen 2018/19 var det tid til luftforandring og den tidligere ejer af rejsebureauet Fodboldoplevelser.dk valgte, efter tre fremragende sæsoner, at forlade sit tidligere hold, for at udvikle et nyt og anderledes koncept, i samarbejde med et nyt team - nu i selskabet Fodboldpakker.dk. Den solide erfaring, ekspertviden og visionen om at levere de bedste fodboldpakker følger dermed videre til Fodboldpakker.dk og vores kunder.

Fodboldpakker.dk's ambition er at levere branchens bedste service, til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Med de erfaringer og den viden vi tilegnede os hos Fodboldoplevelser.dk, er vi nu klar til at følge vores nye taktik – at tage os tid til den enkelte kunde og afdække dennes behov, før en fuld fodboldpakke leveres. For Fodboldpakker.dk leverer, som det ses hos traditionelle rejsebureauer, skræddersyede tilbud til kunden - hver gang.

Skræddersyede fodboldpakker til Storbritannien.

Med vores erfaring fra Fodboldoplevelser.dk ved vi hos Fodboldpakker.dk, at der kan være en stor forskel på behov og ønsker fra kunde til kunde. Vi ser hver enkelt kundens individuelle behov som det primære omdrejningspunkt, og med vores indsigt og ekspertviden i diverse rejser, mener vi helt bestemt at vi kan finde den rette pakkeløsning. 

 

Fodboldpakker.dk sætter de klassiske serviceværdier i højsædet, og vi sikrer, at vores kunder har fuldt indblik i hele fodboldpakkens indhold, og dermed med ro i sindet kan tage afsted uden bekymring.

Vi har valgt at gå i dybden med vores sortiment, så vi blot repræsenterer de engelske - og skotske liga'er hos Fodboldpakker.dk. Vi har tidligere repræsenteret klubber fra Spanien, Italien og Tyskland, men det fjernede fokus og tid fra det, som vi gerne vil gøre unikt og vi selv mener at vi er dygtige til - fodboldens hjemland England.

Doruk

Rejsekonsulent

Dan Heidemann-Pedersen

Administrerende direktør

Dot

Regnskabsansvarlig

”Vores klare ambition og målsætning er at levere branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi tilsigter ligeledes at have så tilfredse kunder som muligt, hvor begge parter ser værdi i den fodboldpakke der sælges og købes”.

Vi går ekstra langt for vores kunder

Fodboldpakker.dk har ikke nogen ambition om at skulle være den største udbyder fordelt på markedsandele eller omsætning inden for markedet af fodboldpakker.

Vi går hellere ekstra langt for vores kunder, og tilbyder ekstra god service, og teamet bag Fodboldpakker.dk bruger meget tid på research og på at informere vores kunder grundigt, så vi altid kan stå inde for vores fodboldpakker. Hos os overlades intet til tilfældighederne, og vi kunne aldrig drømme om at sende kunder afsted til destinationer, som vi ikke følte os 100 % sikre på ville blive en gennemført oplevelse på alle parametre!


Ikke mindst, har hele teamet bag fodboldpakker.dk selvfølgelig en stor passion for fodbold, og sætter alle en ære i at finde de bedste fodboldpakker til vores kunder. Dette afspejles i kvaliteten af det slutprodukt og service vores kunder får hos Fodboldpakker.dk

Velkommen til

Fodboldpakker.dk

"Hej, vi sidder klar til at skræddersy

Jeres næste store fodboldoplevelse

til de britiske ø'er.

Hos os overlades intet til tilfældighederne! 

Vi kunne aldrig drømme om at sende kunder afsted til destinationer, som vi ikke følte os 100 % sikre på ville blive en gennemført oplevelse på alle parametre........"

Trustpilot.png

 9,7 ud af 10 - vi er stolte

 af mange positive kunde-

oplevelser, og forsøger altid at gøre det lidt bedre.

Tæt samarbejde med diverse leverandører

Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og forsøger at levere branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, hotelkæder, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have behov for, som sikrer en fuldendt fodboldoplevelse.

 

Vi sikrer, at vores kunder får de bedste priser, fordele og ikke mindst service under hele fodboldrejsen, og vi samarbejder kun med få og velrenommerede hotelkæder for at sikre, at både vores krav og kundernes forventninger opfyldes hver eneste gang.

Hvorfor vælge Fodboldpakker.dk?

​Fodboldpakker.dk ønsker at sammensætte individuelle oplevelser i de bedste pakker til prisen. Med afdækning af kundens individuelle behov, sammensætter vi den bedste fodboldpakke, og med mere end 1000 ture arrangeret gennem årene, er vi ikke i tvivl om at Fodboldpakker.dk altid kan anbefale den bedste løsning for den enkelte kunde.  

Med vores erfaring inden for branchen ved vi, at vores kunder kan tilbydes en uendelig variation af muligheder til trods for, at der "bare" er tale om én kamp. Derfor leverer vi ikke færdige pakker som med få klik kan købes online. Vi sørger for at finde den rette tur til netop jer, uden at gøre prisen uoverskuelig.

    KUNDEANMELDELSER:

  • karakter: 9,7 ud af 10

  • over 100 vurderinger

  • vi har mange tilbage-
    vendende kunder

REJSEGARANTIFONDEN

- medlem nummer: 2525

rejsegarantifonden-logo.png

    KONTAKT & ÅBNINGSTIDER:

  • mandag til fredag kl. 09-15

  • ring på telefon: 71 74 18 92

  • mail: info@fodboldpakker.dk

  • Gl. Køge Landevej 55, 2500