Vi tilbyder fodboldrejser til England & Skotland, Champions League & Europa Leauge

Rejser med Fodboldpakker.dk

Fodboldpakker.dk er din personlige fodboldrejseplanlægger. Vi ordner planlægningen med fly, hotel og kampbillet, så du kan bruge din tid på at opleve spektakulære fodboldopgør i nogle af verdens bedste fodboldligaer. 

Fodboldrejser til England & Skotland

De engelske og skotske ligaer er med deres tidlige traditioner for topklasse fodbold altid en fryd for øjet og fodboldhjertet. Fankulturen i disse lande er enestående og den tekniske fodbold er i topsædet. Kampene i disse ligaer er prydet af høj energi og udspilles på nogle af verdens flotteste stadions.

Fodboldrejser til CL og EL

Champions League og Europa League huser nogle af verdens bedste internationale fodboldopgør. Der er altid exceptionel fanstemning og fodboldkvalitet i vente, når man skal opleve Champions League- og Europa League kampe i selskab med fodboldpakker.dk.

Tilmeld dig vores fodboldpakke-klub

Fortæl os hvad din favoritklub er og få tilsendt vigtigt information når vi har gode tilbud på kampe til din klub

Kontakt Fodboldpakker.dk for at høre mere

Med vores erfaring fra Fodboldoplevelser.dk ved vi hos Fodboldpakker.dk, at der kan være en stor forskel på behov og ønsker fra kunde til kunde.

 

Vi ser hver enkelt kundens individuelle behov som det primære omdrejningspunkt, og med vores indsigt og ekspertviden i diverse rejser, mener vi helt bestemt at vi kan finde den rette pakkeløsning. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig eller hvis du ønsker rådgivning til vores kampe.  

Ring på: 71 74 18 92

    KUNDEANMELDELSER:

  • karakter: 9,7 ud af 10

  • over 100 vurderinger

  • vi har mange tilbage-
    vendende kunder

REJSEGARANTIFONDEN

- medlem nummer: 2525

rejsegarantifonden-logo.png

    KONTAKT & ÅBNINGSTIDER:

  • mandag til fredag kl. 09-15

  • ring på telefon: 71 74 18 92

  • mail: info@fodboldpakker.dk

  • Gl. Køge Landevej 55, 2500