Fodboldrejser til Arsenal FC
- komplette pakkerejser, personlig service & skræddersyet tilbud

Tryk på spilleren

Fodboldpakker - Arsenal - Pierre-Emerick Aubameyang
Fodboldpakker til Arsenal
Hvad består vores fodboldpakker af til Arsenal FC?
Komplette skræddersyet fodboldpakker - vores fodboldrejser til fodboldklubben Arsenal FC, stadion Emirates Stadium & byen London indeholder altid fly + hotel + kampbillet i en komplet fodboldpakke. Der er mulighed for at foretage yderligere tilvalg såsom lufthavns-transport og/eller en stadion- og museumsrundvisning mm. Vi rådgiver og vejleder gerne omkring den rette fodboldpakke til netop Jeres individuelle behov I måtte have. Med vores erfaring inden for branchen ved vi, at vores kunder kan tilbydes en uendelig variation af muligheder til trods for, at der blot er tale om én enkelt kamp. Derfor leverer vi ikke færdige pakker som med få klik kan købes online. Vi sørger for at finde den rette tur til netop Jer, uden at gøre prisen uoverskuelig. Vælg kampen og informer os venligst om netop Jeres behov i formularen "send forespørgsel" eller ring på tlf: 71 74 18 92, og vi vender tilbage med et tilbud på den mest optimale fodboldpakke - I vælger kampen & vi står for resten!
[Oprindelig_størrelse]_Kopi_af_Kopi_af_K
Kortsiden inkl. VIP.png
ererer.png

              - Fly - I ankommer til én af de 6 lufthavne: Stansted, Luton, Gatwick, Southend, Heathrow eller London City, og skal videre til ét af vores 3 Premier Inn-hoteller, enten i omegn af byen, tæt på stadion eller London centrum. I kan ankomme enten med tog, metro, bus, taxi eller über fra lufthavnen til hotellet. Der er cirka 60 km til London centrum fra den fjerneste lufthavn, og det tager 60-90 minutter afhængigt af transportformen og tidspunkterne. Vi samarbejder med alle flyselskaber og informerer vores kunder grundigt omkring check-in-tider, tilladt håndbagage, mulighed for tilkøb af kufferter mm. Vi tager udgangspunkt i de billigste afgange på dagen, for at sikre billigste pris, men vi finder sammen ud af de bedste flytider til prisen.

 

              - Hoteller - vi samarbejder kun med hotelkæden Premier Inn med høj hotelstandard. Kæden er rangeret med 3 stjerner, men I bliver positivt overrasket, og specielt værelsernes komfort og størrelse er helt i top. Vores standard-hotel er det 3-stjernet Premier Inn i omegnen af byen, som ligger lidt nord for London centrum med god offentlig forbindelse til bymidten og stadion. Der er et godt udvalg af spisesteder tæt på hotellet mm. Vælger i vores opgraderings-hotel - det 3-stjernet Premier Inn tæt på stadion - har i kortere distance til stadion og bymidten. Dette hotel er ofte giver godt ud, hvis man tilkøber en stadion- og museumsrundvisning. Ønsker I at have alt tæt på Jer og bruge tid på at opleve London bymidte, er vores opgraderings-hotel - det 3-stjernet Premier Inn i centrum af byen - oplagt. 

 

              - Kampbilletter - billetterne er som udgangspunkt til kortsiden (bag mål) i den miderste ring m/ adgang til stadion-lounge inkl. VIP: halvlegs-drikkevarer inkl. øl, vin, sodavand, te og kaffe + kampprogram. I kan vælge at opgradere Jeres kampbilletter til en bedre placering i hjørnet, hvor man har et endnu bedre udsyn over fodboldbanen. Der er ikke mulighed for andre kampbillet-typer end de 2 nævnte.

Premium-pakker
- få mest mulig gennemført kvalitets-indhold
Vi har lavet få og udvalgte Premium-pakker til alle vores klubber, hvor vi tilbyder vores kunder mest muligt indhold og dermed mest mulig frihed. Premium-pakken er lavet til en skarp pris, men med kvalitet på alle parametre, så kunden er sikker på at få en gennemført oplevelse.
Arsenal vs West Ham.png
Værelse - 2.png

✔︎ fly til London Stansted (t/r) ✔︎ transport fra lufthavn til hotel (t/r) ✔︎ 3 nætter på 3-stjernet hotel i centrum ✔︎ morgenmad: full english breakfast ✔︎ stadion- & museumsrundvisning ✔︎ kampbilletter til hjørnet ✔︎ adgang til stadion-lounge.