Et skræddersyet tilbud

Fodboldpakker.dk ønsker at sammensætte individuelle oplevelser i de bedste pakker til prisen. Med afdækning af kundens individuelle behov, sammensætter vi den bedste fodboldpakke, og med mere end 1000 ture arrangeret gennem årene, er vi ikke i tvivl om at Fodboldpakker.dk altid kan anbefale den bedste løsning for den enkelte kunde.  

Med vores erfaring inden for branchen ved vi, at vores kunder kan tilbydes en uendelig variation af muligheder til trods for, at der blot er tale om én enkelt kamp. Derfor leverer vi ikke færdige pakker som med få klik kan købes online. Vi sørger for at finde den rette tur til netop jer, uden at gøre prisen uoverskuelig.

Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og forsøger at levere branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, hotelkæder, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have behov for, som sikrer en fuldendt fodboldoplevelse. Vi sikrer, at vores kunder får de bedste priser, fordele og ikke mindst service under hele fodboldrejsen, og vi samarbejder kun med få og velrenommerede hotelkæder for at sikre, at både vores krav og kundernes forventninger opfyldes hver eneste gang.