GARANTIER (inkluderet)

Vi har valgt at tilføje en Tryghedspakke til alle vores fodboldpakker uden beregning, og som inkluderer:

1 - Garanti mod kampforskydning & - aflysning
2 - Garanti mod Corona (fuld refusion)

Vi har inkluderet en garanti mod kampforskydning & -aflysning - hvor vi tilpasser rejsen omkostningsfrit - hvis kampen uheldigvis bliver afviklet fredag - eller mandag aften for weekend-kampe, mandag - eller torsdag aften for midtuge-kampe eller rykket til en helt anden weekend/midtuge. Garanti mod Corona dækker, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til landet eller der reduceres i antal tilskuere - der umuliggør en kampafvikling - fra de lokale myndigheder og fodboldforbund. Pakken vil dermed blive annulleret og det fulde beløb refunderet senest 7 dage efter kampdatoen.

1 - Garanti mod kampforskydning & - aflysning

Hvis man skulle være så uheldig at kampen(ene) der indgår i fodboldpakken, bliver endeligt fastlagt & afviklet på en dato udenfor rejseperioden, dækker Fodboldpakker.dk alle omkostninger der måtte være med tilpasning af pakken ift. de(n) nye kampdato(er). Eksempler på gebyrer/omkostninger herpå kunne være: ændring af nyt udrejse- eller hjemrejsefly, ændring af diverse lufthavnstransporter og ekstra hotelovernatning.

Eksempel på en kampforskydning:

Kampen: Manchester United vs Everton FC
Spilletidspunkt: lørdag d. 6. februar, 2021 kl. 16:00 (ikke fastlagt)
Turnering & fodboldstadion: Premier League & Old Trafford
Rejseperiode: fredag til mandag.
Udrejsetidspunkt: fredag d. 5. februar 2021 kl. 23:00 – ankomst kl. 23:55.
Hjemrejsetidspunkt: mandag d. 8. februar 2021 kl. 20:10 – ankomst kl. 23:00

Scenarie 1: fodboldforbundet fastlægger kampen til fredag d. 5. februar 2021 kl. 20:45, men udrejseflyet ankommer samme aften kl. 23:55.

Scenarie 2: fodboldforbundet fastlægger kampen til mandag d. 8. februar 2021 kl. 21:00, men hjemrejseflyet har afgang samme aften kl. 20:10.

I begge tilfælde vil forsikringen træde i kraft, og for scenarie 1, vil der købes et tidligt udrejsefly fredag d. 5. februar 2021 eller et sent udrejsefly torsdag d. 4. februar 2021 + en ekstra overnatning fra torsdag d. 4. februar 2021 til fredag d. 5. februar 2021. For scenarie 2, vil der købes hjemrejsefly tirsdag d. 9. februar 2021 + en ekstra overnatning fra mandag d. 8. februar 2021 til tirsdag d. 9. februar 2021.

Processen:

Normalt fastlægger fodboldforbundene kampene 4-8 uger før spillerunden. Så snart Fodboldpakker.dk er bekendt med en kampforskydning og garantien træder i kraft, modtager kunden et opdateret rejsedokument på mail. Der er ofte tale om en forlængelse af opholdet (enten én dags tidligere udrejse eller én dags senere hjemrejse), der medfører ekstra rejsedage.

Forbehold:

Der er ofte tale om en forlængelse af opholdet, når garantien træder i kraft, og derfor gør vi opmærksom på, at udgifter til ekstra feriedage ikke dækkes af Fodboldpakker.dk. Fodboldpakker.dk leverer og står kun til ansvar for pakken omfattende de(n) bestilt kamp(e), og det vil derfor være op til kunden at få fri på den nye udrejse- eller hjemrejsedag.

Fodboldpakker.dk forsøger altid at lave den bedst mulige løsning, men der vil kunne være tale om alternative flyselskaber, rejsetidspunkter på dagen, lufthavnstransporter, hoteller mm. ift. den oprindelige pakke.

Vi udbyder så vidt muligt ikke kampe i de nationale ligaer (Premier League, Championship, Premiership mm.), hvor der er en stor risiko for at hele rejseperioden rykkes til en helt anden spillerunde/-uge. I praksis betyder dette, at udvalgte kampe ikke frigives til bestilling, indtil de pågældende hold definitivt er ude af diverse turneringer, der kan resultere i en sådan rykning. Eksempel herpå kan være diverse nationale pokalturneringer (FA - & EFL Cuppen).

2 - Garanti mod Corona (fuld refusion)

Garanti mod Corona dækker, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til landet, der indføres karantæne og selvisolation v/ indrejse i Storbritannien eller der reduceres i antal tilskuere - der umuliggør en kampafvikling - fra de lokale myndigheder og fodboldforbund. Pakken vil dermed blive annulleret og det fulde beløb refunderet senest 7 dage efter kampdatoen.

Eksempler på en annulleret rejse:

Scenarie 1: den bestilte kamp eller begivenhed annulleres eller vil blive spillet uden tilskuere - kunder modtager fuld refusion af det samlede beløb for pakken og udbetalingen finder senest sted 7 dage efter kampdatoen.

Scenarie 2: rejseforbud mellem Danmark og Storbritannien, og kunden er ikke er i stand til at rejse - kunder modtager fuld refusion af det samlede beløb for pakken og udbetalingen finder senest sted 7 dage efter kampdatoen.

Scenarie 3: karantæne og selvisolation v/ indrejse i Storbritannien, og kunden er ikke er i stand til at opleve kampen - kunder modtager fuld refusion af det samlede beløb for pakken og udbetalingen finder senest sted 7 dage efter kampdatoen.

Scenarie 4: der er ikke noget rejseforbud mellem Danmark og Storbritannien, men kampen afvikles med færre tilskuere end anvisningerne, og kampbilletterne dermed annulleres - kunder modtager fuld refusion af det samlede beløb for pakken og udbetalingen finder senest sted 7 dage efter kampdatoen.

Eksempel på en rejse der IKKE kan annulleres:

Scenarie 5: kampen afvikles med delvist - eller fyldte fodboldstadions og kampen afvikles IKKE med færre tilskuere end anvisningerne, og der ikke er noget rejseforbud, krav om karantæne og selvisolation, men kunden ønsker ikke at rejse af en eller anden grund - kunder modtager ikke refusion af nogen art, og Fodboldpakker.dk kan ikke stilles til økonomisk ansvar. Det er ligeledes ikke muligt at rykke rejsen til en senere kamp eller opnå et tilgodehavende til fremtidige kampe.

FORSIKRINGER (tilkøb)

Afbestillingsforsikring (+ 6 % af pakkens samlet pris)

Efter bestilling af rejsen kan der tegnes en afbestillingsforsikring, som dækker den del af rejsens pris, der af rejsearrangøren kan kræves betalt, såfremt afbestillingen er forårsaget af akut opstået sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse, lægeordineret sengeleje, eller det der kan sidestilles hermed, hos den rejsende, dennes ægtefælle, samlever, børn, forældre, svigerforældre, svigerbørn, børnebørn, søskende, bedsteforældre, svigerinder eller svogre.

Rejseforsikring (+ 6 % af pakkens samlet pris)

Efter bestilling af rejsen kan der ligeledes tegnes en rejseforsikring, som kan kompensere og afhjælpe økonomiske udgifter (eksempelvis i forbindelse med sygdom, tyveri eller andre former for tab), der opstår under rejser, først og fremmest udlandsrejser. En rejseforsikring tegnes sædvanligvis i tilknytning til en specifik rejse, og med en varighed, der svarer til rejsens samlede varighed. Der findes forskellige kategorier af rejseforsikringer med varierende former for dækning.

Vi anbefaler det blå EU-sygesikringskort

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land (inkl. de britiske lande). Det blå EU-sygesikringskort dækker kun, hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land, du opholder dig i. Det blå EU-sygesikringskort dækker altså ikke behandling på private hospitaler eller klinikker. Der er således en begrænsning i forhold til behandlingssted. Med det blå EU-sygesikringskort er du ligestillet med borgerne i det pågældende land, du rejser til, hvorfor du risikerer egenbetaling. Egenbetalingen er forskellig fra land til land, hvorfor du selv skal undersøge, hvor meget egenbetaling der er ved nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. i det pågældende land, du rejser til. Samtidig skal du selv søge refusion, når du kommer hjem til Danmark, hvis du har haft behov for læge- eller sygehusbehandling på din rejse.

Hvor bestiller jeg det blå EU-sygesikringskort?

De nye regler betyder derfor, at du skal huske at bestille et nyt sygesikringskort, hvis du skal rejse til et EU-land (inkl. de britiske lande). Det er vigtigt, at du sørger for at bestille det blå sygesikringskort, inden du rejser fra Danmark. Bestil blåt sygesikringskort digitalt på borger.dk, men hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv på nettet, kan du få hjælp i kommunens borgerservice eller på biblioteket.

DIN SIKKERHED SOM KUNDE

Dansk pakkerejselov - din sikkerhed v/ mangler

Sikkerhed er nøgleordet i fodboldpakker. Når du vælger at købe en fodboldpakke fra os, er du selvfølgelig omfattet af den danske pakkerejselov, da vi er 100 % danskejet og der er tale om en pakkerejse. Skulle der være mangler i pakken og/eller under turen, er det lov om pakkerejser der træder i kraft, og pakker dig ind som kunde i form af kompensation mm. Du er derfor altid i den bedst muligt stillet ved at have mest muligt indhold (Premium Pakken) i din fodboldpakke og vælge en 100 % danskejet rejseleverandør.

Rejsegarantifonden - din sikkerhed v/ konkurs

Vi er selvfølgelig - som et dansk rejsebureau - registreret i Rejsegarantifonden via medlemsnummeret 3350. Det betyder, at hvis rejsen ikke kan gennemføres, bliver annulleret eller afbrudt på grund af konkurs hos rejsearrangøren, får I pengene refunderet af Rejsegarantifonden.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram