til Wigan Athletic F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Wigan Athletic F.C. i byen Wigan & omegn. Stadionet DW Stadium har plads til 25.138 tilskuere. Klubben ligger i den 3. bedste engelske række kaldet League One. Byen Wigan & omegn har med cirka 100.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 1
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
DW Stadium
Stadion byggeår:
1999
Stadion kapacitet:
25.138
Stadion rekord:
25.138

Fodboldrejser til Wigan – Wigan Athletic F.C.

Hvis du er fan af engelsk fodbold, får du ikke en meget bedre placering end Wigan. Byen ligger midt mellem de store fodboldbyer Manchester og Liverpool, men klubber som Bolton Wanderers, Preston North End, Blackpool og Blackburn Rovers hører også hjemme i lokalområdet. Fodboldklubben Wigan er byens samlingspunkt og det sportslige hjerte. De blåstribede spiller deres hjemmekampe på det fine DW-stadium (Wigan Athletic Stadium), med en kapacitet på 25.138 tilskuere. Klubbens største rivaler er Bolton Wanderers som dog spiller i en lavere rangerende liga. Du kan let kombinere din fodboldrejse til Wigan med besøg i Manchester, Liverpool eller forlystelsesbyen Blackpool mod nord. Området byder på lidt af det hele, uanset om du er til storby, forlystelsesliv eller natur.

Klubben der kom sent i gang

Wigan Athletic blev grundlagt tilbage 1932 og er derfor en af de nyere engelske fodboldklubber. Klubben trådte dog ikke direkte ind i fodboldligaen, men måtte vente helt indtil 1978 før den trådte ind som professionel klub. Efter at klubben blev accepteret i FA’s ligasystem blev den tildelt en plads i den fjerdebedste fodboldrække hvorfra den hurtigt skulle rykke op i det der i dag er League One. 

Efter endnu en tur ned i League Two i midten af 90’erne skete der noget med mandskabet fra Wigan, for pludselig var der kun en vej og det var opad. På kun 10 år skulle klubben kæmpe sig vej fra League Two, op gennem League One og The Championship før Wigan Athletic for første gang kunne kalde sig Premier League klub i 2005. 

Premier League og de hårde år

Wigan skulle fra 2005 og den næste årrække fremstå som et stabilt Premier League hold og hvor det typisk bliver til hurtige nedrykninger, for klubber der for første gang spiller i den bedste liga, så skete det ikke for Wigan. Klubbens bedste Premier League placering var en fornem niendeplads, men klubbens generelt største resultat var triumfen i FA Cuppen i 2013. Jo, det var ikke småt med fodboldoplevelser i Wigan i Premier League perioden, men desværre skulle det ikke vare ved.

I de senere år har de blåstribede hovedsageligt befundet sig i grænseområdet mellem The Championship og League One. Derfor er det ikke nogen særhed at opleve både op og nedrykninger på DW Stadium i Wigan. På fodboldrejser til Lancashire kan du opleve Wigan Athletic kæmpe om livsvigtige point og måske du rammer et tidspunkt hvor klubben for alvor drømmer om en tilbagevenden til toppen af Engelsk fodbold. Fodboldoplevelser, naturoplevelser og masser af storbymuligheder venter dig hvis en af dine fodboldrejser går til Englands gamle industriområde. 

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram