til Walsall F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Walsall F.C. i byen Walsall & omegn. Stadionet Banks's Stadium har plads til 11.300 tilskuere. Klubben ligger i den 4. bedste engelske række kaldet League Two. Byen Walsall & omegn har med cirka 180.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
Banks's Stadium
Stadion byggeår:
1990
Stadion kapacitet:
11.300
Stadion rekord:
11.300

Fodboldrejser til Walsall – Walsall F.C.

På trods af at Walsall i dag er en lille klub i League Two, er det en klub med en lang historie og svære kår på fodboldbanen. Klubben har dog stået distancen i over 135 år og viljen til overlevelse er klubbens største aktiv. Siden 1990 har Walsall haft hjemmebane på Bescot Stadium, hvor du finder plads til 11.300 tilskuere. Klubben har en langvarig rivalisering med naboklubben Wolverhampton Wanderers, men på grund af de sjældne kampe mellem de to, er rivaliseringer med Shrewsbury, Coventry og Port Vale opstået sidenhen. Til disse kampe er der tryk på stemningen, også selvom vi befinder os i en lavere fodboldrække. Når du besøger Walsall på din fodboldrejse, er du aldrig lagt fra storbyens mange kulturtilbud og festlige aftenliv, for du er kun en kort tur fra Birmingham, Englands næststørste byområde efter London.

Fodboldklubben fra saddelbyen

Fodboldklubben der lokalt er kendt som The Saddlers, har en lang historie der går tilbage til 1888. Klubbens tidlige historie er dog en rodet omgang med repræsentation i både professionelle ligaer og lokale amatørligaer. Der skulle næsten gå 35 år fra klubbens grundlæggelse til at klubben på helt stabilt grundlag kunne omtales som en professionel divisionsklub.

Da klubben omsider var en fast del af fodboldsystemet, fik den etableret sig i den tredjebedste fodboldrække, en division som skulle blive synonym med Walsall F.C. i stort set hele klubbens fremtidige historie. Klubbens længste ophold udenfor League One var en femårig periode fra begyndelsen af 90’erne og frem til midten af årtiet. Klubbens tid som midterhold i League One skulle dog lide et knæk, efter en eller succesfuld periode i midten af 10’erne.

Fra League One til bunden af League Two

Efter at klubben havde budt på store fodboldoplevelser og en deraf følgende topplacering lige udenfor oprykningspladserne i League One, var forventningerne til Walsall store i den sidste halvdel af 10’erne. Klubben kunne dog ikke håndtere forventningspresset og i stedet for at videreføre opturen blev det en total nedtur for de rødklædte.

Fodboldoplevelser blev afløst af ringe præstationer og resultatet var nedrykning til League Two hvor klubben i dag kæmper for at komme tilbage på sporet. Her kan du hjælpe ved at støtte klubben i dens kamp for bedre tider og på fodboldrejser til Birmingham får du desuden en storbyoplevelse i en af landets største byer. Opdag Birmingham og Walsall på fodboldrejser til Midlands, et af de mest fodboldsyge områder i England.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram