til Tranmere Rovers F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Tranmere Rovers F.C. i byen Birkenhead omegn. Stadionet Prenton Park har plads til 16.567 tilskuere. Klubben ligger i den 4. bedste engelske række kaldet League Two. Byen Birkenhead & omegn har med cirka 100.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Prenton Park
Stadion byggeår:
1895
Stadion kapacitet:
16.567
Stadion rekord:
24.424

Fodboldrejser til Birkenhead – Tranmere Rovers F.C.

Tranmere Rovers F.C. er en fodboldklub fra Merseyside omkring storbyen Liverpool i Englands nordvestlige hjørne. Klubbens stadion, Prenton Park der har plads til 16.567 tilskuere, er beliggende i arbejderkvarteret Birkenhead ca. otte kilometer vest for Liverpool. Klubben deler desuden Prenton Park med Liverpools reservehold og kvindeholdet Liverpool F.C. Women. Tranmere Rovers’ primære rivaler er Bolton Wanderers og Oldham Athletic efterfulgt af de Liverpool F.C, Everton og Crewe Alexandra. Besøger du Liverpool på din foldboldrejse til England, kan du let kombinere besøget med natur og hav langs kysten nord for byen eller nyde storbyens mange kulturelle tilbud og vilde aftenliv.

Den lille Liverpoolklub fra arbejderkvarteret Birkenhead

Selvom Tranmere Rovers aldrig har været med på fodboldens første klasse i England, har klubben en lang historie der går tilbage til 1884. Klubben blev professionel da den var med blandt de klubber der grundlagde ”Football League Third Division North” i 1921. Her skulle de opholde sig mere eller mindre stabilt indtil slutningen af 1970’erne hvor klubben rykkede ud af det der nu var blevet tredjedivision og tage turen i fjerdedivision.

Her opholdt klubben sig frem til slutningen af 80’erne hvorefter der var store fodboldoplevelser i vente for de lokale fans af Merseysideklubben. Tranmere Rovers tog mere eller mindre den direkte vej til oprykning og i League One så de sig heller ikke tilbage før de til sidst var at finde i den næstbedste række, der senere skulle skifte navn til The Championship.

Lige ved og næsten og tilbage til start

Med Tranmere Rovers i deres livs form og med hyppige fodboldoplevelser på Prenton Park var det kun sort uheld der betød at klubben ikke opnåede en oprykning til landets bedste række i midten af 90’erne. Med faldende præstationer i The Championship opnåede holdet modsat stor succes i cupturneringerne hvor Tranmere Rovers blandt andet nåede kvartfinalerne i FA Cuppen i 2000, 2001 og 2004, ligesom det blev til en finale i Ligacuppen i 2000.

Herefter gik det for alvor ned af bakke for klubben der over de næste 15 år langsomt skulle rykke ned gennem ligasystemet, et mareridt der først endte i National League. Siden klubben ramte bunden i 2016, er det dog blevet til oprykninger og kurven ser ud til at være vendt for Merseysideklubben. I dag spiller Tranmere Rovers i grænseområdet mellem League Two og League One og drømmene om større resultater lever igen i Birkenhead. Fodboldrejser til Liverpool er også en mulighed for at opleve et langt mere lokalt fodboldhold og deres jagt på succes. Oplev byen med de store kontraster, den kystnære placering og de mange muligheder for forskellige fodboldoplevelser på din måde. På fodboldrejser til Liverpool og omegn er det nemlig kun dig der sætter grænserne for oplevelserne.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram