til Swindon Town FC

Ta' med på en fodboldrejse til Swindon Town i byen Swindon & omegn. Stadionet County Ground har plads til 15.750 tilskuere. Klubben ligger i den 4. bedste engelske række kaldet League Two. Byen Swindon & omegn har med cirka 225.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
County Ground
Stadion byggeår:
1890
Stadion kapacitet:
15.750
Stadion rekord:
32,000

Fodboldrejser til Swindon – Swindon Town F.C.

Få byer er berømte, eller berygtede for noget så almindeligt som en rundkørsel, men det er Swindon. Ankommer du i bil til Swindons fodboldstadion vil du sandsynligvis stifte bekendtskab med den vanvittige rundkørsel der består af hele syv cirkler. Når du er kommet frem til Fodboldklubben Swindon Town FCs stadion i god behold, træder du ind på Country Ground Stadium, der har en kapacitet på 15.750 tilskuere. Byens stadion er et af landets ældre stadions og det blev bygget til klubben i 1882 og har siden det har fungeret som klubbens hjemmebane. Klubbens største rivaler er Oxford United, men der er også rivaliseringer med områdets andre ligaklubber, Reading, Bristol Rovers og Bristol City. Tager du på fodboldrejse til Swindon befinder du dig i en af de hurtigst voksende byer i Storbritannien og samtidig i kort afstand til blandt andet Bath og det historiske vartegn Stonehenge.

Klubben der både kigger op og ned

Klubben fra Swindon er grundlagt i 1879 og har siden 1896 haft hjemmebane på County Ground, som dog er moderniseret af adskillige omgange siden. Klubben har gennem historien spillet i alle de fire bedste engelske ligaer, selvom det kun er blevet til en enkelt sæson i den bedste række i sæsonen 93-94. Siden dengang er det gået op og ned for byens fodboldstolthed, først i den næstbedste række efterfulgt af en længere periode i League One før klubben til sidst på sit lavpunkt i midten af League Two, den fjerdebedste fodboldrække.

Efter at klubben i 2019 præsterede sin ringeste placering siden 1984 gik det igen fremad for Swindon Town F.C. Det skulle nemlig igen lykkedes for den lille klub at give de lokale fans fodboldoplevelser på County Ground. I 2020 vandt klubben således League Two og kunne fejre direkte oprykning til League One. Her har klubben dog haft det svært og man må derfor sige at klubbens niveau i øjeblikket er til grænseområdet mellem den tredje- og fjerdebedste række.

Fodboldrejser til det sydlige England

I det sydlige England venter masser af fodboldoplevelser og der er gode muligheder for at opleve Swindon spille rivalopgør da klubbens rivaler er spredt ud over alle de lavere rangerende divisioner. Besøger du Swindon på en af dine fodboldrejser til det engelske, kan du let kombinere besøget med det smukke naturområde The Cotswolds nord for byen eller det mystiske Stonehenge syd for byen. Sydengelske oplevelser venter dig på din rejse til Swindon.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram