til Stockport County FC

Ta' med på en fodboldrejse til Stockport County FC i byen Stockport & omegn. Stadionet Edgeley Park har plads til 10.900 tilskuere. Klubben ligger i den 5. bedste engelske række kaldet National League. Byen Stockport & omegn har med cirka 150.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
Edgeley Park
Stadion byggeår:
1901
Stadion kapacitet:
10.900
Stadion rekord:
27.833

Fodboldrejser til Stockport – Stockport County F.C.

Stockport County F.C. er en fodboldklub fra byen Stockport, en sydlig forstad til Manchester beliggende ca. 12 kilometer syd for centrum. Klubben, der i de seneste årtier har været igennem et større mareridt, spiller sine hjemmekampe på Edgeley Park, et mindre stadion med plads til 10.900 tilskuere. Klubbens største rivaler er Manchester City, mens andre rivaler er Oldham Athletic, Burnley og Stoke City. Besøger du Stockport på din foldboldrejse til England, kan du let kombinere besøget med natur i nærliggende Peak District samt kultur og aftenliv i storbyen Manchester kun 15 minutter fra forstaden.

Det svære liv som lille klub i Manchester

Med sin placering i et område der altid har haft en stærk forbindelse til rivalerne fra Manchester City, har det været svært for klubben at tiltrække tilskuere til kampene. I et forsøg på at få flere mennesker på stadion lykkedes det klubben at få placeret alle hjemmekampe om fredagen således at folk kunne kombinere en fredag aften i byen med fodboldoplevelser i Stockport. Klubben skulle på den måde ikke slås med City og United om folkets gunst og løsningen viste sig også at have en positiv effekt på indtjeningen hos byens pubber og restauranter.

De forholdsvis mange tilskuere som klubben fik samlet til kampene, gav den et enormt boost og i 1990’erne spillede klubben i flere år i samme liga som Manchester City og i 1998 spillede Stockport faktisk i en højere rangerende liga end deres lyseblå rivaler. Da en katastrofal nedtur tog sin begyndelse efter årtusindskiftet, svigtede opbakningen på ny og klubben skulle begynde forfra, både i forhold til at kæmpe sig tilbage på banen, og i forhold til at tiltrække fans til Edgeley Park.

En utrolig nedtur og ny tro på fremtiden

Over en periode på næsten 20 år fra slutningen af 90’erne til midten af 10’erne faldt klubben hele vejen fra The Championship til Englands sjettebedste fodboldrække, en del af den semiprofessionelle National League. Herfra opstod der dog ny optimisme og små fodboldoplevelser er nu igen at få på stadion. Siden 2014 er klubben kravlet op i den femtebedste række hvor den nu kæmper med om oprykning til den fuldt professionelle League Two.

Skal du være med når Stockport County langsomt kæmper sig tilbage til professionel fodbold og på ny kan samle tilskuere på det lille stadion. Fodboldrejser til Stockport er et anderledes møde med Manchester, et møde der er mere lokalt, intimt og tættere på lokalbefolkningen. Natur, kultur og intenst natteliv er også en del af oplevelsen på fodboldrejser til Manchester og forstaden Stockport.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram