til Sheffield United FC

Ta' med på en fodboldrejse til Sheffield U i byen Sheffield & omegn. Stadionet Bramall Lane har plads til 32.050 tilskuere. Klubben ligger i den bedste engelske række kaldet Premier League. Byen Sheffield & omegn har med cirka 550.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 1 & FA Cup x 4
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Bramall Lane
Stadion byggeår:
1862
Stadion kapacitet:
32.050
Stadion rekord:
68,287

Fodboldrejser til Sheffield – Sheffield United F.C.

Sheffield United F.C. er den store af Sheffieldklubberne og gennem det meste af dens historie har den været at finde i Englands bedste fodboldrække. Fra sommeren 2021 er klubben med i The Championship, efter nedrykning fra Premier League, og du kan støtte klubben i dens kamp for hurtig tilbagevenden til verdens bedste fodboldliga. Klubben, som populært kaldes ”The Blades”, spiller sine hjemmekampe på det historiske Bramall Lane stadion, som i dag har til 32.050 tilskuere. Klubbens største rivaler er ikke overraskende Sheffield Wednesday, som de møder i ”Steel City Derby”, men der er også kendte rivaliseringer med Barnsley og Rotherham United. Til rivalopgørene er der altid lidt mere intensitet og nerve på stadion, specielt hvis det andet Sheffield hold er modstanderen. Går din rejse til Sheffield har du Doncaster indenfor rækkevidde ligesom du også har nationalparken, Peak District indenfor kort afstand. Om aftenen byder den gamle stål-by på rigeligt aftenliv.

En klub med verdens ældste større stadion

De to Sheffieldklubbers stadions byder i den grad på fodboldhistorie. Hos Wednesday er deres hjemmebane, Hillsborough bedst kendt for tragedien der bærer stadions navn, der kostede 96 Liverpooltilhængere livet. Anderledes positiv er historien om Sheffield Uniteds stadion, Bramall Lane som er verdens ældste større stadion, der stadig er i brug i dag. Stadion stod færdigbygget i 1855 og er siden renoveret af flere omgange. Bramall Lane har blandt andet været vært for finalen i Youdan Cup i 1867, der var verdens første professionelle Cupturnering.

I årene før stiftelsen af Sheffield United F.C. var stadion hjemmebane for fodboldklubben Sheffield F.C, der officielt er verdens ældste fodboldklub som stadig er aktiv. Sheffield United fik hjemmebane på stadion fra 1889 og har siden holdt til på matriklen på Bramall Lane. Siden da er det blevet til store fodboldoplevelser på stadion, blandt andet et, eller flere mesterskaber, i alle de fire bedste divisioner i England samt flere legendariske kampe i FA Cup turneringen omkring århundredeskiftet.

De svære år og vejen tilbage til toppen

Fra 1975 og frem til begyndelsen af 80’erne var det så som så med de store fodboldoplevelser som fan af Sheffield United. Efter en række gode placeringer i den bedste fodboldrække røg klubben ind i en længere nedtur, der dog fik en positiv afslutning, med et mesterskab i klubbens første og eneste sæson i den fjerdebedste række. Klubbens optur fortsatte og der blev kortere mellem de store fodboldoplevelser på Bramall Lane. I 1990 var klubben tilbage i det bedste selskab for en fireårig periode.

I de senere år har klubben taget turen fra toppen af League One gennem The Championship til Premier League hvor klubbens bedste placering blev en 9. plads i 2020. Året efter er klubben dog tilbage i The Championship hvor den skal kæmpe sig vej tilbage til det fineste selskab. På fodboldrejser til Sheffield kan du følge holdets vej tilbage til Premier League, og derudover kan fodboldrejser til Yorkshire kombineres med en lang række andre oplevelser.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram