til Rotherham United

Ta' med på en fodboldrejse til Rotherham United F.C. i byen Rotherham & omegn. Stadionet AESSEAL New York Stadium har plads til 12.000 tilskuere. Klubben ligger i den 3. bedste engelske række kaldet League one. Byen Rotherham & omegn har med cirka 150.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
AESSEAL New York
Stadion byggeår:
2012
Stadion kapacitet:
12.000
Stadion rekord:
12.000

Fodboldrejser til Rotherham – Rotherham F.C.

Rotherham F.C. har gennem dens historie levet en omtåget tilværelse i Englands lavere fodboldrækker. Klubben har aldrig spillet i Premier League og kæmper normalvis i grænseområdet mellem League One og The Championship. The Millers, som klubben populært kaldes i daglig tale, spiller sine hjemmekampe på det moderne New York Stadium, som har til 12.000 tilskuere. Klubbens største rivaler er ikke overraskende de to Sheffield-klubber, Wednesday og United, men der er også rivaliseringer med Barnsley og Leeds United. Til disse kampe er der altid lidt mere intensitet på stadion og bliver du tiltrukket af intens atmosfære skal du opleve en af disse kampe. Når du tager på rejse til Sheffield og Rotherham har du Doncaster indenfor rækkevidde ligesom du også har nationalparken, Peak District indenfor kort afstand. Om aftenen kan du let tage til Sheffield centrum for mere aftenliv end hvad der kan tilbydes i Rotherham.

The Millers omtågede tilværelse

Rotherham F.C. er en ny klub i forhold til mange andre engelske fodboldklubber. Klubben blev grundlagt i 1925 hvorefter den trådte direkte ind i det engelske fodboldsystem. Klubben kom ind i den tredjebedste række hvor den spillede frem til oprykningen i begyndelsen af 1950’erne. Herefter fulgte en stabil periode frem til 1970’erne hvor en tilværelse som lidt af en nomadeklub ventede de rødblusede. Gennem de kommende årtier spillede klubben primært i tredjedivision, men det var med hyppige afstikkere til League Two og enkelte oprykninger til The Championship.

Stabiliteten i midten af 10’erne

Rotherham F.C. havde budt på blandede fodboldoplevelser for klubbens fans i mange år, men i 10’erne fandt klubben endelig stabilitet i grænseområdet mellem The Championship og League One. Selvom placeringerne i grænselandet betyder hyppige op og nedrykninger kan det stadig betegnes som en stabil periode. Klubbens nuværende mål er at opnå placeringer udenfor nedrykningspladserne i The Championship. På fodboldrejser til Rotherham og Sheffield vil du kunne opleve det lokale hold på et nyt stadion der ser ud til at have bidraget til den nyfundne stabilitet. Vær med og se om klubben kan fastholde målet om etablering i den næstbedste fodboldrække.

New York i Rotherham

Klubbens nye stadion der åbnede i 2012, bærer navnet New York Stadium efter området hvor stadion er beliggende. Derudover håbede klubbens ejer at navnet kunne åbne op for investeringer fra New York baserede firmaer for derved at booste økonomien. Derudover kunne samarbejde også skabe interesse for fodboldrejser til den engelske industriby. Indtil videre er drømmen om de store investeringer dog udeblevet i Rotherham, men hvem ved hvordan fremtiden ser ud.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram