til Rochdale AFC

Ta' med på en fodboldrejse til Rochdale AFC i byen Rochdale & omegn. Stadionet Crown Oil Arena har plads til 10.250 tilskuere. Klubben ligger i den 4. bedste engelske række kaldet League Two. Byen Rochdale & omegn har med cirka 125.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Crown Oil Arena
Stadion byggeår:
1920
Stadion kapacitet:
10.250
Stadion rekord:
24.231

Fodboldrejser til Rochdale – Rochdale A.F.C.

Rochdale A.F.C. er en fodboldklub fra byen Rochdale, der er beliggende ca. 16 kilometer nord for storbyen Manchester. Klubben, der gennem historien kun har været at finde i den tredje- og fjerdebedste liga i England, spiller sine hjemmekampe på Spotland Stadium, et stadion med plads til 10.249 tilskuere. Klubbens største rivaler er de lokale klubber Bury og Oldham Athletic, og kampene holdene imellem omtales normalt som ”M66” derbyet, opkaldt efter vejen der forbinder byerne. Andre rivaler tæller blandt andre Wigan og Burnley. Besøger du Rochdale på din foldboldrejse til England, kan du let kombinere besøget med natur i nærliggende Peak District samt kultur og aftenliv i storbyen Manchester.

Klubben fra markedsbyen

I Rochdale lidt nord for Manchester finder du en fodboldklub med lange traditioner i League One og League Two. Klubben har faktisk budt indenfor til større og mindre fodboldoplevelser lige siden begyndelsen af 1920’erne. Det gør at klubben kan fejre jubilæum med hele 100 år som professionel klub i de to divisioner.

I øjeblikket frister klubben en tilværelse lige mellem op og nedrykning mellem de to divisioner, men klubben har gennem de senere år vist stor fremgang og troen på større fodboldoplevelser lever i markedsbyen med omkring 100.000 indbyggere. Mellem 2015 og 2017 opnåede Rochdale placeringer i den øvre halvdel af League One, ikke langt fra muligheden for at spille sig ind i det play-off spil der kunne have givet en billet til The Championship for første gang i klubbens historie.

Vær med når Rochdale jagter et nyt kapitel i historiebøgerne

De blåblusede fra Greater Manchester Area er ganske vist nede i en bølgedal, men holdet har bevist at de kan opnå større ting, og en mulig klubrekord for højeste placering er måske ikke umulig i nærmere fremtid. På fodboldrejser til det nordlige England kan du følge holdets videre færd mod de bedste fodboldrækker, og samtidig byder fodboldrejser til området også på mulighed for besøg i Manchester, samt natur og kultur i området South Pennines. Der er ikke mange grænser for hvordan du kan kombinere en rejse til Greater Manchester, for mulighederne er uendelige og store byer, og rig natur ligger begge for dine fødder fra det øjeblik du lander.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram