til Preston North End FC

Ta' med på en fodboldrejse til Preston North End F.C. i byen Preston & omegn. Stadionet Deepdale har plads til 24.000 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Preston & omegn har med cirka 150.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 2 & FA Cup x 2
Nuværende danskere:
Daniel Iversen
Største rivaler:
Stadion navn:
Deepdale
Stadion byggeår:
1878
Stadion kapacitet:
24.000
Stadion rekord:
42,684

Fodboldrejser til Preston – Preston North End F.C.

Preston North End er en engelsk fodboldklub med en lang og stolt historie hvori de blandt andet er blevet navngivet ”The Invincibles”. Klubben er hjemmehørende i byen Preston der er beliggende mellem Blackburn og den populære kystby Blackpool i det nordvestlige hjørne af England. Klubben spiller sine hjemmekampe på det fine Deepdale Stadium med en kapacitet på 24.400 tilskuere. Klubbens største rivaler er ikke overraskende netop Blackpool som de primære og Blackburn Rovers, Bolton Wanderers og Wigan Athletic som de sekundære. Når du besøger Preston på din fodboldrejse kan det anbefales at du lægger turen forbi storbyen Manchester eller et besøg i den populære kystby Blackpool. Er du mere til natur så er der ikke langt til naturområdet Bowland Forest reserve lidt nordøst for byen.

Den bedste i alle fire FA-ligaer

Preston North End har en lang historie med mesterskaber, Cup triumfer og perioder med legendariske spillere som Bill Shankly på holdkortet. Klubben har haft flere op og nedture gennem årene, men de mest succesfulde perioder, i form af vundne turneringer, ligger i slutningen af 1800-tallet, midten af 1900-tallet samt i slutningen af 1900-tallet, hvor klubbens succes dog var på et lidt lavere liga-niveau. Klubben har gennem historien formået at vinde alle de fire bedste divisioner i England. Dens seneste engelske mesterskab er tilbage i 1890, mens deres seneste ligatriumf er tilbage fra år 2000 hvor holdet kunne fejre førstepladsen i League One.

Det langsomme fald og tilbagevenden til The Championship

Fra 1960 og frem til 1985 faldt klubben langsomt ned gennem fodboldsystemet, specielt fra 1980 til 1986 gik det stærkt og klubben havnede på det tidspunkt i nær nedrykningszonen i League Two, hvilket ville betyde at klubben ville stå helt udenfor professionel fodbold. Så galt gik det dog ikke og fra midten af 90’erne bød klubben dens fans på større fodboldoplevelser med oprykninger til følge. Opturen stoppede brat lige udenfor slutspillet om de eftertragtede Premier League pladser. I første halvdel af 10’erne var der igen langt mellem de store fodboldoplevelser og klubben fik en kortere årrække i League One.

I 2015 var klubben tilbage i The Championship hvor den har etableret sig i midten af tabellen, med placeringer som 7, 9, 11 og 14. I Preston drømmes der dog om større resultater og den første tilbagevenden til den bedste række siden 1961. På fodboldrejser til Lancashire kan du støtte klubben på dens svære vej mod ny succes og mål. Desuden behøver du ikke at kede dig når der ikke er fodbold på stadion. Fodboldrejser til byen kan nemlig kombineres med både Blackpool og Manchester, eller et besøg i Bowland Forest Reserve nord for byen.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram