til Portsmouth F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Portsmouth F.C. i byen Portsmouth & omegn. Stadionet Fratton Park har plads til 20.620 tilskuere. Klubben ligger i den 3. bedste engelske række kaldet League One. Byen Portsmouth & omegn har med cirka 275.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 2 & FA Cup x 2
Nuværende danskere:
Rasmus Nicolaisen
Største rivaler:
Stadion navn:
Fratton Park
Stadion byggeår:
1899
Stadion kapacitet:
20.620
Stadion rekord:
51,385

Fodboldrejser til Portsmouth – Portsmouth F.C.

Portsmouth er meget mere end blot en sydengelsk havneby. Udover at være hjemby for fodboldklubben af samme navn er byen også porten til syden med færgeruter til de engelske øer Jersey og Guernsey samt til Frankrig og Spanien. Fodboldklubben med de havblå farver på spilledragterne, spiller sine hjemmekampe på Fratton Park, et historisk stadion som har været klubbens hjemmebane helt fra begyndelsen. Tilskuerkapaciteten på stadion er moderate 20.620 tilskuere. Foruden fodboldklubben byder byen, med den maritime historie, på et D-dagsmuseum, et futuristisk udsigtstårn og smuk omkransende natur i form af kystlinjen og den lille ø Isle of Wight. Inde i byen finder du masser af underholdning fra teatre til shopping og aftenliv.

Som et skib i bølgegang

Portsmouth F.C. er en klub som i nyere tid er bedst kendt for sin godt syv år lange periode i Premier League i 00’erne. Ved indgangen til 10’erne gik det dog galt for de marineblå fra sydkysten der røg ind i et økonomisk stormvejr der næsten skulle rive klubben fra hinanden. Gennem hele nedturen blev klubben fratrukket point ad flere omgange, ejeren blev tiltalt for kriminelle handlinger og alle klubbens professionelle spillere forlod klubben. Til sidst blev en tvangslukning af klubben kun undgået da klubbens fans gik sammen om at købe den. 

Efter en lang periode med nedgang og så få penge i kassen at der dårligt var råd til en manager, kom der langsomt mere likviditet ind i klubben. I 2014 nåede klubben så langt at det var lykkedes den nye ejerkreds at få betalt alle klubbens kreditorer hvorfor der var plads til optimisme og tro på nye fodboldoplevelser på Fratton Park.

Vejen tilbage til livet

Klubben, der blandt andet har en FA Cup triumf fra 2008 blandt de største bedrifter, lever i øjeblikket en tilværelse i Englands tredjebedste fodboldrække League One. Klubben fra kystbyen er altså ved at rejse sig fra den økonomiske katastrofe, der nær havde kostet klubben livet, og nu drømmes der om fodboldoplevelser på højere niveau.

Klubben spiller i dag med i den øverste halvdel af League One hvor der kæmpes en brav kamp for at vinde en plads i oprykningsspillet. Går en af dine fodboldrejser til den sydligere del af England, så mærk optimismen i havnebyen og historiens sus på Fratton Park. Spørg os for yderligere information om fodboldrejser til Portsmouth og Sydengland.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram