til Oldham Athletic A.F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Oldham Athletic A.F.C. i byen Oldham & omegn. Stadionet Boundary Park har plads til 13.513 tilskuere. Klubben ligger i den 4. bedste engelske række kaldet League Two. Byen Oldham & omegn har med cirka 100.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Boundary Park
Stadion byggeår:
1904
Stadion kapacitet:
13.513
Stadion rekord:
47,671

Fodboldrejser til Oldham – Oldham Athletic F.C.

Oldham Athletic F.C. er en fodboldklub fra byen Oldham, beliggende ca. 20 minutter udenfor storbyen Manchester. Klubben, der har spillet i alle de fire bedste divisioner i England, spiller sine hjemmekampe på Boundary Park, et stadion med plads til 13.512 tilskuere. Klubbens største rivaler er Huddersfield Town, og de to rivaler mødes i ”A62” derbyet, opkaldt efter vejen der forbinder de to byer. Andre rivaler er Bolton, Rochdale og Stockport. Besøger du Oldham på din fodboldrejse til England, kan du let kombinere besøget med natur i nærliggende Peak District samt kultur og aftenliv i storbyen Manchester kun 20 minutter fra Oldham.

Turen gennem de fire professionelle divisioner

Klubben fra Oldham har en blandet historie med nogle semifinaler i FA Cuppen og en enkelt finale i Ligacuppen der dog blev tabt. Den lille klub har dog opnået mere end mange andre klubber og fodboldoplevelser har der været en god del af i Manchester forstaden. Oldhams bedste placering i den bedste engelske liga var i 1915 hvor de endte som nummer to. Siden da har klubben både vundet den nuværende League One i 1953 og 1974, mens de også tegner sig som vindere af The Championship tilbage i 1991.

Klubben har dog stadig til gode at kunne løfte mesterskabspokalen i den engelske League Two, en mulighed som holdet dog har en god mulighed for at opnå i disse år hvor klubben spiller i netop League Two. Oldham har tidligere spillet i denne division, men er rykket op via lavere placeringer i rækken. Værd at bemærke er det at da klubben senest spillede i League Two blev det begyndelsen på en større optur der 20 år senere skulle kulminere med et ophold i selveste Premier League. Derfor må Oldham ikke afskrives helt på trods af deres nuværende placering i den laveste halvdel af League Two.

Fra nutid til drømmen om fremtiden

Selvom klubben i øjeblikket frister en relativt anonym tilværelse i League Two, hvor der er langt mellem de store fodboldoplevelser, levet håbet i byen. Når klubben en gang har formået at rykke hele vejen fra fjerdedivision til Premier League så må det kunne lade sig gøre igen og det er grundlaget for optimismen i Oldham. 

Fodboldrejser til Oldham er en mulighed for at opleve en historisk klub og en klub der danner ramme og fællesskab i lokalområdet. Det er med andre ord mere end fodbold på programmet, for klubben og dens stadion er et lokalt samlingspunkt, hvor der diskuteres meget andet end resultaterne på banen. Fodboldrejser til Oldham er desuden en mulighed for at udforske Greater Manchester Area og nationalparken ”Peak District”.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram