til Notts County FC

Ta' med på en fodboldrejse til Notts County FC i byen Nottingham & omegn. Stadionet Meadow Lane har plads til 19.841 tilskuere. Klubben ligger i den 5. bedste engelske række kaldet National League. Byen Nottingham & omegn har med cirka 325.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 1
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Meadow Lane
Stadion byggeår:
1910
Stadion kapacitet:
19.841
Stadion rekord:
47,310

Fodboldrejser til Nottingham – Notts County F.C.

Notts County F.C. er en fodboldklub fra byen Nottingham, der er en større by i Midlands med ca. 325.000 indbyggere. Klubben, der er den ene af to tidligere topklubber i byen, har en lang historie der involverer ophold i hele fem engelske divisioner. Klubben spiller sine hjemmekampe på Meadow Lane, et stadion med plads til 19.841 tilskuere. Notts Countys største rivaler er Nottingham Forest, men under opholdet i de lavere rækker er en intens rivalisering med Mansfield Town opstået. Klubben har også rivaliseringer med Derby County, Leicester City, Lincoln City og Chesterfield. Besøger du Nottingham på dit engelske foldboldeventyr, så kan du let kombinere besøget med natur i nærliggende Peak District og kultur i form af egnens mange slotte, og selvfølgelig historien om Robin Hood, der har gjort byen verdensberømt.

Turen gennem de engelske ligaer

The Magpies som klubben populært kaldes, blev grundlagt som Notts County i 1862 hvilket gør den til verdens ældste professionelle fodboldklub. Gennem årene har den blandt andet formået at vinde FA Cuppen i 1894 og være grunden til at den italienske storklub Juventus i dag spiller i hvide og sortstribede trøjer. Det har ikke skortet på fodboldoplevelser i den sortstribede del af Nottingham, men faldet fra tinderne har været tungt for den historiske klub, som nu håber at det værste er bag dem og at fremtiden byder på tilbagevenden til landets højere fodboldligaer.

Med klubbens seneste ophold i den nuværende Premier League værende tilbage i første halvdel af 1990’erne er klubben måske ikke voldsomt kendt blandt de yngre fodboldinteresserede. Klubbens historie er dog unik og kun få klubber har formået at præstere på en måde så der nærmest har været noget på spil i hver eneste sæson, enten om at undgå nedrykning, eller vinde oprykning. Siden 1990 har klubben været at finde i alle de fem bedste ligaer i England, ophold der har budt på både fodboldoplevelser og utrolige nedture.

National League og målet om tilbagevenden til toppen

10’erne blev aldrig klubbens årti og markant svingende resultater betød at Notts County hurtigt satte en ellers god placering i League One over styr og i de efterfølgende år faldt til bunden af League Two, hvor en kort opblomstring dog på ny skabte håb for klubbens trofaste supportere. Optimismen varede dog kort for rejsen mod toppen blev afløst af endnu et voldsomt fald i form hvorefter klubben, for første gang i historien, måtte acceptere en nedrykning til den semiprofessionelle National League.

Klubben kæmper i dag i grænseområdet mellem National League og League Two, men drømmene er intakte og du kan støtte verdens ældste fodboldklub på vejen tilbage mod toppen. Fodboldrejser til Nottingham er et møde med fodboldhistorie og passion i skøn forening med lokal kultur og natur. Der er ingen undskyldninger for at undgå Nottingham, for fodboldrejser til byen er en rejse til fodboldens vugge.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram