til Milton Keynes Dons F.C

Ta' med på en fodboldrejse til Milton Keynes Dons F.C i byen Milton Keynes & omegn. Stadionet Stadium MK har plads til 30.500 tilskuere. Klubben ligger i den 3. bedste engelske række kaldet League One. Byen Milton Keynes & omegn har med cirka 250.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Stadium MK
Stadion byggeår:
2007
Stadion kapacitet:
30.500
Stadion rekord:
30.500

Fodboldrejser til Milton Keynes – Milton Keynes Dons F.C.

Milton Keynes Dons F.C. som oftest bliver forkortet til MK Dons, er en fodboldklub fra byen Milton Keynes, i Buckinghamshire nord for London. Klubben, der er fra 2004, spiller sine hjemmekampe på det topmoderne Stadium MK, et stadion med plads til hele 30.500 tilskuere. Klubbens største rivaler er Londonklubben Wimbledon, som nær var forsvundet fra landkortet i forbindelse med skabelsen af MK Dons. Kampen er kendt som et af de mest intense engelske derbys. Klubben har dog også andre rivaler i skikkelse af klubberne Peterborough, Northampton og Wycombe. En rejse til Milton Keynes kan nemt kombineres med besøg i hovedstaden London eller naturområdet Chiltern Hills.

Da Wimbledon rykkede 80 kilometer mod nord og blev MK Dons

I London var der i begyndelsen af 00’erne mange fodboldklubber og ikke alle havde det lige nemt i kampen om tilskuerne. Derfor besluttede Wimbledons ejere at flytte klubben til et sted hvor der ikke var helt den samme konkurrence om tilskuerne. Resultatet blev at det hele blev rykket til Milton Keynes, en nyere by fra 1960’erne der ikke havde et fodboldhold. I forbindelse med den 80 kilometer lange flytning blev klubbens farver og logo også ændret så sporerne efter Wimbledon fuldstændig forsvandt. MK Dons opstod derfor som en helt ny historie, en historie der tog sin begyndelse i 2004.

Da klubben blev grundlagt i 2004, var det med store forhåbninger om at tilbyde fodboldoplevelser til indbyggerne i Milton Keynes. Disse fodboldoplevelser har dog måttet vente på sig, for klubben spiller i den tredjebedste række. Klubben har kun formået at tilbringe to sæsoner i The Championship inden det langsomt gik ned ad bakke, hele vejen til League Two. I dag er klubben tilbage i midten af League One, men håbet i byen er at klubben snart kan være tilbage i landets to bedste ligaer.

Fodboldrejser til en af landets nyeste fodboldklubber

MK Dons er en af Englands nyeste fodboldhistorier og forhåbningerne til klubben er store, noget der især ses og føles på klubbens topmoderne stadion der har plads til over 30.000 på lægterne. Har du lyst til at være med til at skrive national fodboldhistorie er det en god idé at kigge mod Milton Keynes når du tænker fodboldrejser til England. Er du nervøs for om der er tryk nok på tribunerne, så spørg os om mulighederne for at overvære rivalopgør hvor stemningen altid får et ekstra nyk opad.

Et besøg i Milton Keynes kan kombineres med en eller flere dage i hovedstaden London, eller et besøg i de nærliggende universitetsbyer Cambridge og Oxford.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram