til Middlesbrough F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Middlesbrough F.C. i byen Middlesbrough & omegn. Stadionet Riverside Stadium har plads til 34.000 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Middlesbrough & omegn har med cirka 140.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
Riverside Stadium
Stadion byggeår:
1995
Stadion kapacitet:
34.000
Stadion rekord:
53,802

Dobbeltpakke! - 2 sportsoplevelser på samme tur

Middlesbrough F.C. vs Peterborough United

lørdag, oktober 16, 2021 kl. 16:00

Championship, Riverside Stadium

Newcastle United FC vs Tottenham Hotspur FC

søndag, oktober 17, 2021 kl. 17:30

Premier League, St. James Park

Rejseperiode: Fredag d. 15.10.2021 - Mandag d. 18.10.2021By:Middlesbrough, Newcastle
Rejseperiode: Fredag d. 15.10.2021 - Mandag d. 18.10.2021By:Middlesbrough, Newcastle

Dobbeltpakke! - 2 sportsoplevelser på samme tur

Fodboldrejser til Middlesbrough – Middlesbrough F.C.

På Englands østkyst finder du Middlesbrough som er beliggende på bredden af floden, Tees. Byen har et indbyggertal på ca. 140.000 og er en af Englands største industribyer, specielt indenfor stålproduktion. Byens fodboldhold er Middlesbrough F.C, der lokalt bare er kendt som ”The Boro” hvilket for mange er noget lettere at udtale. Klubben, vis historie begyndte i 1876, har hjemmebane på Riverside Stadium fra 1995, der har en kapacitet på 34.000 tilskuere. Klubben spiller i øjeblikket i The Championship efter at have gennemgået et par turbulente sæsoner i de senere år. Foruden fodbolden er Middlesbrough et godt udgangspunkt for ture langs den engelske østkyst med blandt andet York, Newcastle og Whitby indenfor rækkevidde.

10 minutter der reddede Middlesbrough F.C

Efter en række gode år frem til slutningen af 1970’erne begyndte det at gå den forkerte vej. Placeringerne i ligaen blev lavere og lavere for til sidst at kulminere med et kort ophold i den tredjebedste fodboldrække mod slutningen af 80’erne. På vejen mod bunden havde klubben foruden svingende resultater også kæmpet mod en større økonomisk krise der betød at klubben nærmede sig et katastrofalt kollaps. I 1986 var problemerne så store at klubben ikke kunne betale stadionudgifterne hvorfor adgangen dertil blev spærret med kæder og hængelåse. 

Lige da alle troede at det var helt slut med fodbold i Middlesbrough fik et bestyrelsesmedlem samlet et konsortium bestående af lokale forretningsfolk der ville overtage byens fodboldflagskib. Aftalen om overtagelsen kom på plads sølle 10 minutter før deadline. Det var 10 minutter der blandt andet betød fortsatte fodboldoplevelser med The Boro og at fodboldrejser til Middlesbrough er mulige den dag i dag.

Fra UEFA Cup finale til The Championship

I efteråret 2005 trådte Middlesbrough ind på den europæiske scene i UEFA Cuppen og det skulle blive en mindeværdig turnering for Teesside mandskabet. Efter at have vundet gruppen gik klubben videre til knockout-fasen hvor holdet først slog VfB Stuttgart og Roma på reglen om udebanemål. Dernæst formåede Middlesbrough at vinde både kvartfinale og semifinale med samlet 4-3 i medrivende opgør mod henholdsvis F.C. Basel og Steaua Bukarest. Fodboldoplevelser var der nok af turneringen igennem, men den største test skulle stå mod Sevilla på Philips Stadion i Eindhoven foran 36.500 tilskuere.

Tusindvis af rødklædte Middlesbrough supportere var taget på fodboldrejser til den hollandske by, men de skulle desværre blive vidner til en kamp hvor The Boro ikke fik mange chancer og endte med et nederlag på 4-0. Det skulle blive begyndelsen på en længere nedtur for Middlesbrough der betød at klubben hovedsageligt ville være at finde i The Championship i de følgende år. I dag er klubben etableret i midten af den næstbedste række og optimismen bobler på ny rundt om Riverside Stadium. På fodboldrejser til Middlesbrough får du mulighed for at følge holdets kamp for et længe ventet gensyn med Premier League. Har du tid til overs under dit besøg i Middlesbrough kan du lægge vejen forbi kystbyen Whitby mod syd. Byen er kendt som et af de absolut bedste steder at bestille det engelske superhit, Fish & Chips, og så er rejsen i gang.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram