til Ipswich Town F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Ipswich Town F.C. i byen Ipswich & omegn. Stadionet Portman Road har plads til 30.311 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Ipswich & omegn har med cirka 150.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 1 & FA Cup x 1
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Portman Road
Stadion byggeår:
1888
Stadion kapacitet:
30.311
Stadion rekord:
38,010

Fodboldrejser til Ipswich – Ipswich Town F.C.

Med sine 150.000 indbyggere er Ipswich en middelstor engelsk by, men den er også en af Englands mest historiske og ældste byer. Byen har i de senere år oplevet en stor stigning i besøgende turister hvilket har givet den titel af ”upcoming tourist destination” på hjemmesiden Tripadvisor. Det er derfor ikke en kedelig by at besøge på dit engelske fodboldeventyr. Den lokale fodboldklub er Ipswich F.C der har en utrolig historie med både nationale og internationale titler i porteføljen. Klubben spiller sine hjemmekampe på Portman Road Stadium, et stadion med en høj kapacitet på hele 30.311 tilskuere. I øjeblikket frister Ipswich Town en tilværelse i midten af League One efter en række mindre gode sæsoner. Når du besøger Ipswich, kan du let kombinere dit besøg med en tur til Lowestoft (Englands østligste punkt), universitetsbyen Cambridge eller hovedstaden London hvortil der er direkte togforbindelse fra Ipswich.

Ubesejret på hjemmebane i Europa

Hvad har A.C Milan, Real Madrid, F.C Barcelona, Roma og Inter Milan til fælles? De er alle at finde i den lange række af klubber som ikke har formået at vinde over Ipswich Town hjemme på Portman Road Stadium. Faktisk er klubben ubesejret på hjemmebanen i europæisk sammenhæng på trods af at den har deltaget ikke mindre end 12 gange i historien. Selvom statistikken langtfra er den samme når man kigger på resultaterne ude i Europa, ja så har Ipswich faktisk løftet UEFA Cup trofæet. En triumf der kom i hus i 1981 efter at klubben havde slået græske Thessaloniki, polske Widzew Lods, franske Saint Etienne og tyske F.C Köln ud på vejen.

Over 27.000 tilskuere var på plads på Portman Road i Ipswich til den første finalekamp mod hollandske AZ Alkmaar og de kunne se et veloplagt hjemmehold diske op med utrolige fodboldoplevelser kampen igennem. På måltavlen stod der 3-0 ved kampens afslutning og sejren syntes sikker for de kongeblå fra havnebyen. Fodboldrejser var i høj kurs til udekampen og de medrejsende fans blev vidner til en dramatisk forestilling der endte 4-2 til AZ Alkmaar, der dermed kunne se Ipswich løfte den eftertragtede pokal.

Fra toppen af England til en mere anonym tilværelse

Klubbens eneste mesterskab findes tilbage i 1962, mens en FA Cup triumf er at finde 10 år senere i 1972. I forbindelse med klubbens storslåede sejr i UEFA Cuppen i 1981 var klubben samtidig snublende tæt på at lave en double da det blev til en 2. plads i samme sæson. Året efter var klubben på ny tæt på et mesterskab, men det blev ved lige ved og næsten med endnu en 2. plads. Herefter gik det langsomt ned ad bakke for Ipswich Town og i dag spiller klubben i den engelske League Two.

Klubben skal dog ikke afskrives for da klubben i 1962 vandt det engelske mesterskab, skete det efter at klubben netop havde taget turen fra de lavere rækker til Premier League og et nyt mirakel lurer måske i den nære fremtid. Fodboldrejser til Suffolk er et møde med betagende historie, tro på nye eventyr og ikke mindst Ipswich, en by der har vundet folks hjerter og byder på store oplevelser, også når du træder ud gennem porten på Portman Road.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram