til Hull City A.F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Hull City A.F.C. i byen Kingston upon Hull & omegn. Stadionet KC Stadium har plads til 25.586 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Kingston upon Hull & omegn har med cirka 275.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
KC Stadium
Stadion byggeår:
2002
Stadion kapacitet:
25.586
Stadion rekord:
25.586

Fodboldrejser til Hull – Hull City A.F.C.

På Englands østkyst finder du havnebyen Hull på bredden af Humber floden. Byen har en stolt maritim historie og er en skøn blanding af gamle bygninger og ny udfordrende arkitektur. Byens fodboldhold er Hull City A.F.C der lokalt også er kendt som tigrene på grund af deres orange/sorte spilledragter. Hull City har siden grundlæggelsen i 1904 haft hjemmebane på en række forskellige stadions, det nuværende KCOM Stadium fra 2002 har plads til 25.586 tilskuere. Klubben spiller i øjeblikket i League One efter et par turbulente sæsoner, men status er at klubben har solid kurs tilbage mod The Championship i foråret 2021. Foruden fodbolden er Hull en større by med ca. 275.000 indbyggere, så der er rigelige muligheder for forskellige aktiviteter, når du altså ikke befinder dig på byens moderne stadion.

Når Leaugue Two bliver springbræt til noget stort

Hull City A.F.C. har gennem historien primært været at finde i det der i dag hedder The Championship og League One. Det var først i 2008, over hundrede år efter klubbens grundlæggelse at den endelig kunne fejre en oprykning til Premier League, landets største fodboldscene. Klubben fra Humberside havde dog været så grueligt meget igennem inden forløsningen i 2008 kom som kulminationen på et årti hvor klubben rykkede hele vejen fra bunden af League Two til Premier League. 

Det utrolige comeback skete efter en nedtur der havde varet lige siden midten af 1980’erne hvor klubben havde været tæt på oprykning til Premier League. I stedet skete det modsatte og ganske langsomt skulle der blive længere og længere mellem de store fodboldoplevelser i havnebyen. Da heldet endelig vendte, var klubben i bunden af League Two, men så skete førnævnte comeback der for alvor gav humberside-klubben den anerkendelse som har gjort at de fleste i dag er bekendte med Hull City.

Lidt op, længere ned og fornyet optimisme

Efter oprykningen til Premier League i 2008 var det en konstant kamp for overlevelse og få år senere var det slut med Hull i Premier League. De orange nægtede dog at give fortabt og snart skulle belønningen komme i form af endnu en oprykning, den kun anden Premier League oprykning i klubbens historie. Fornøjelsen var kort, om end den var længere end ved første oprykning, så i 2015 var eventyret på ny slut. Det var dog ikke slut med fodboldoplevelser på højeste plan for holdet var ikke færdige endnu.

I 2017 var holdet på et kort visit i Premier League, som også skulle blive det foreløbigt sidste. Succesen blev nu fulgt op af en rædselsfuld stime der frem mod 2020 skulle sende klubben ned gennem The Championship for at ende i League One. Her har holdet dog på ny formået at vende den dårlige stime og sigte hårdt efter en direkte oprykning til The Championship hvor alt kan ske. Fodboldrejser til Humberside er en mulighed for at se om Hull over de næste år kan skabe flere oprykninger til det fine selskab og være med i verdens bedste fodboldliga. Fodboldrejser til Yorkshire er også en fantastisk mulighed for at opleve en af de mange lokale og ofte meget intense Yorkshire derbys som klubben deltager i.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram