til Hearts FC

Ta' med på en fodboldrejse til Heart FC i byen Edinburgh & omegn. Stadionet Tynecastle Park har plads til 19.852 tilskuere. Klubben ligger i den bedste skotske række kaldet Premiership (Scottish). Byen Edinbrugh & omegn har med cirka 500.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premiership (Scottish) x 4 & Liga Cup x 6
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Tynecastle Park
Stadion byggeår:
1886
Stadion kapacitet:
19.852
Stadion rekord:
53.396

Fodboldrejser til Edinburgh – Heart of Midlothian F.C.

Hearts F.C som klubbens navn er forkortet til, er en fodboldklub hjemmehørende i bydelen Gorgie, som er beliggende lidt sydvest for Edinburghs historiske centrum.  Klubben har været fast inventar i den bedste skotske fodboldrække gennem næsten hele dens historie, men i de senere år har klubben oplevet nedrykninger til den næstbedste række. Hearts F.C. spiller sine hjemmekampe på Tynecastle Park, et stadion som har været klubbens hjemmebane siden 1886 og i dag har plads til 19.852 tilskuere. Klubbens største rivaler er Leith-klubben Hibernian, der hører hjemme lidt nordøst for bymidten. Lokalbraget bliver betegnet som lidt af en perle i skotsk fodbold og samtidig er det et af verdens ældste derbys. Går din fodboldrejse til Edinburgh er det optimalt også at bruge lidt tid på at gå på opdagelse i byens lange historie, afprøve aftenlivet nær Royal Mile i centrum og bestige den gamle vulkan i Holyrood Park hvor belønningen er en storslået udsigt over Edinburgh.

Da 50’erne blev til 60’erne var klubben usårlig

Hearts F.C har en historie fyldt med triumfer, men også en historie med perioder tæt på økonomisk og sportsligt kollaps. Det er også en klub der historisk har et ry for at spille utroligt godt den ene sæson for så at gøre det helt modsat sæsonen efter. Klubben har dog også haft stabile perioder med solide resultater og den bedste af disse havde klubben i sidste halvdel af 1950’erne og frem mod midten af 1960’erne. I denne periode lykkedes det klubben at vinde to mesterskaber, en sejr i den store pokalturnering og hele fire triumfer i den skotske ligacup. 

Med hjertet i Europa

Når klubbens hjerteformede logo skulle vises frem i Europa, var det med hårdt skotsk spil som gav modstanderne store problemer. I 1988 trådte klubben ind UEFA Cuppen hvor Hearts sendte St. Patrick’s Athletic, Austria Wien og RSD Velez fra Bosnien og Herzegovina ud. I kvartfinalen lykkedes det Hearts at slå det tyske storhold Bayern München 1-0 hjemme på Tynecastle Park i Edinburgh hvor fansene blev vidner til en af klubbens største fodboldoplevelser. Det blev dog til et samlet nederlag på 2-1 efter at det tyske storhold vandt hjemmekampen med 2-0, på trods af at mange skotter var taget på fodboldrejser til Sydtyskland for at støtte holdet.

De svære 10’ere 

I begyndelsen af 10’erne var klubben tæt på økonomisk ruin, men blev dog reddet efter at have været i administration i en periode. Det blev dog begyndelsen på en spareøvelse der langsomt skulle sende klubben ned i den næstbedste række. Efter en hurtig returnering til den bedste række etablerede klubben sig langsomt i den bedste række indtil det i 2020 igen gik galt. Klubben vil igen være at finde i den bedste skotske fodboldrække fra sommeren 2021 hvor den igen skal jagte store fodboldoplevelser og en rolle som Edinburghs førende fodboldklub. Fodboldrejser til Edinburgh er en mulighed for god underholdning på stadion, et møde med den keltiske kultur og en noget anderledes del af de britiske øer.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram