til Hartlepool United FC

Ta' med på en fodboldrejse til Hartlepool United FC i byen Hartlepool & omegn. Stadionet Victoria Park har plads til 7.856 tilskuere. Klubben ligger i den 4. bedste engelske række kaldet League Two. Byen Hartlepool & omegn har med cirka 100.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Victoria Park
Stadion byggeår:
1886
Stadion kapacitet:
7.856
Stadion rekord:
17.264

Fodboldrejser til Hartlepool – Hartlepool United F.C.

På den engelske østkyst, mellem de mere kendte byer Middlesbrough, Durham og Newcastle, finder du Hartlepool, en by med stolte maritime traditioner. Byens fodboldklub er Hartlepool United, der siden grundlæggelsen i 1908 har hørt hjemme på det lille intime, og nu nyrenoverede, Victoria Park stadium, der har en kapacitet på 7.856 tilskuere. Tager du på fodboldrejse til den engelske nordvestkyst er du tæt på historiske byer i form af Durham og York, ligesom du har kysten lige udenfor døren. Med andre ord er der rig mulighed for at kombinere fodboldoplevelser med både natur og kultur.

Vejen til League One

Hartlepool United har en historie der i professionelt regi går tilbage til 1920’erne. Frem til slutningen af 1950’erne var klubben fast at finde i den tredjebedste fodboldrække, hvorfra klubben i midt 50’erne var snublende nær en oprykning. I stedet for oprykningen røg klubben dog ind i en enorm nedtur der resulterede i et nærmest frit fald fra toppen af tredjedivision til bunden af den dengang helt nyoprettede fjerdedivision.

Den fjerdebedste række skulle herefter blive klubbens primære i de følgende årtier, kun afbrudt af et par kortere ophold i rækken over. Ved indgangen til 00’erne blæste der dog nye vinde ind over Victoria Park og optimismen blomstrede sammen med de hyppigere fremkommende fodboldoplevelser som fansene blev budt på stadion. De gode resultater fortsatte og klubben tog turen op i League One og sikrede den bedste placering siden 1957.

Fra League One til semiprofessionel fodbold

Efter et par gode placeringer i League One begyndte præstationerne at svinge på ny. Drømmene om endnu en oprykning blev afløst af kampen om overlevelse og klubben rykkede efterfølgende ned i League Two, på et kortere visit.  Klubben var hurtigt tilbage og det begyndte at ligne at holdet fra kystbyen var ved at etablere sig i den tredjebedste fodboldrække. Men i 2013 var det slut og klubben rykkede ned med et brag der gav genlyd i hele byen. Nedturen fortsatte og efter nogle års kamp uden fodboldoplevelser i bunden af League Two, måtte klubben indse at den for første gang skulle spille semiprofessionel fodbold i Conference National.

Her er klubben i dag ved at genfinde sig selv og det frie fald er blevet stoppet. Klubben drømmer på ny om oprykninger og at kunne give fansene nye store oplevelser på Victoria Park. På fodboldrejser til Hartlepool kan du være med til at støtte holdet på deres vil tilbage mod professionel fodbold. Ved siden af fodbolden kan du på fodboldrejser til Hartlepool opleve nogle af landets mest historiske kystbyer samt de større byer Newcastle og Middlesbrough.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram