til Derby County F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Derby County F.C i byen Derby & omegn. Stadionet Pride Park Stadium har plads til 33.500 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Derby & omegn har med cirka 250.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 2 & FA Cup x 1
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
Pride Park Stadium
Stadion byggeår:
1997
Stadion kapacitet:
33.500
Stadion rekord:
33.500

Fodboldrejser til Derby – Derby County F.C.

Derby County F.C. er en fodboldklub fra byen derby, der er hovedby i amtet Derbyshire, i East Midlands. Klubben, der har en lang og stolt historie i primært Premier League og The Championship, spiller sine hjemmekampe på det store Pride Park Stadium, et stadion med plads til hele 33.500 tilskuere. Klubbens stadion er fra 1997 og er faktisk det 16. største fodboldstadion i England. Derbys største rivaler er Leicester City, Nottingham Forest og Leeds United hvor stemningen og intensiteten på stadion når nye højder. Den tidligere Esbjerg træner Colin Todd har været årets spiller i klubben og i dag er det engelske fodboldikon Wayne Rooney manager for de lokale helte. Besøger du Derby på din engelske fodboldrejse så kan du let kombinere besøget med natur i nærliggende Peak District og kultur i form af byens industrihistorie. Sidst, men ikke mindst er Derby kåret til det bedste sted i verden at smage ”Real Ale”, traditionelt brygget øl!

Blandt det 19. århundredes bedste fodboldklubber

Nævnes Derby runger det nok noget hult for de fleste, men klubben har en stolt historie der både inkluderer mesterskaber, FA Cup triumf og en semifinale i Europa Cuppen. På klubbens fodboldrejser i Europa slog de blandt andet de slovenske mestre og portugisiske Benfica i sande fodboldoplevelser, inden Juventus blev endestationen i turneringens semifinale.

I Derbys tidlige historie var de blandt grundlæggerne af den engelske fodboldliga hvorefter de på nær fire sæsoner konsekvent har spillet i en af de to bedste engelske divisioner. De vandt engelske mesterskaber i 1972 og 1975, ligesom de tre gange er endt som nummer to i ligaen. Samlet set var klubbens resultater imponerende nok til at Derby strøg ind som nummer 137 på listen over det 20. århundredes bedste fodboldklubber, en liste der blev udgivet af den internationale føderation for fodboldhistorie og statistikker.

Nutid, fremtid og fodboldrejser til Derby County

I sæsonen 2020/21 var Derby County nede i en bølgedal hvor de fristede en tilværelse i den tunge halvdel af The Championship. Forventningerne til at klubbens manager, den tidligere engelske superstjerne Wayne Rooney, kan vende sæsonens nedtur til en ny optur og et gensyn med Premier League er dog fortsat store. Klubben sluttede i 2020 som nummer 10 ud af de 24 klubber så der skulle ikke meget til før klubben havde været en del af playoff spillet om oprykning til den bedste liga.

Mens sæsonen 20/21 ikke blev nogen større succes for hvidblusede så er troen fortsat stor og måske får du mulighed for at opleve jagten på Premier League når den nye sæson går i gang og stillingen er blevet nulstillet. Tag med til Derby, industriens vugge, fødestedet for den ægte ”Ale” og hjemsted for en af Englands mest traditionsrige fodboldklubber. Det er fodboldrejser med mere indhold og flere oplevelser, både på stadion og omkring.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram