til Bristol Rovers F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Bristol Rovers F.C. i byen Bristol & omegn. Stadionet Memorial Stadium har plads til 12.300 tilskuere. Klubben ligger i den 4. bedste engelske række kaldet League Two. Byen Bristol & omegn har med cirka 475.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Memorial Stadium
Stadion byggeår:
1921
Stadion kapacitet:
12.300
Stadion rekord:
12.300

Fodboldrejser til Bristol – Bristol Rovers F.C.

Mange omtaler Englands 10. største by, Bristol som en hårdtslående by på grund af de mange bygninger i sten og granit. Byens ældste fodboldklub er Bristol Rovers F.C. der går tilbage til 1883 og meget symbolsk har en hårdtslående sømand i logoet. Fodboldklubben, der frister en tilværelse i League Two, spiller sine hjemmekampe på det lille Memorial Stadium, med en beskeden kapacitet på 12.300 tilskuere, hvoraf kun 3.000 er siddepladser. Tager du på fodboldrejse til Bristol kan du desuden kombinere dit besøg med ture til blandt andet Wales der ligger lige på den anden side af Severn-floden, Bath, den ældgamle by der bliver beskrevet som en af Storbritanniens smukkeste byer, eller aflægge et besøg i nogle af de mange smukke landsbyer langs Avon floden øst for byen.

Op, ned og National League

Bristol Rovers har en lang historie i Englands tredjebedste fodboldrække League One, men enkelte perioder i den højere rangerende The Championship. Siden indgangen til 00’erne er det dog gået den forkerte vej af flere omgange og holdet har fået ry som et elevatorhold. I 2015 ramte holdet bunden med en sæson i National League, den femtebedste liga i det engelske fodboldsystem. National League, som før hed Conference National, er en liga hvor nogle klubber kun er semi-professionelle modsat de fuldt professionelle klubber i de fire højeste divisioner.

Nedrykningen til National League satte skub i udviklingen i den lille Bristolklub og der gik ikke mange sæsoner inden klubben havde lagt både National League og League Two bag sag og var tilbage i League One, hvor klubben historisk har spillet flest sæsoner. Fra 2017 og frem har Bristol Rovers F.C etableret sig stabilt og rollen som elevatorhold synes at høre fortiden til.

Den bitre rivalisering

Bristol kan virke som en rolig by, men rivaliseringen mellem byens to fodboldklubber er intens og på kampdage er byen på den anden ende. I øjeblikket spiller de to hold i forskellige divisioner så opgørene er sjældne og sker kun i Cup-sammenhæng. Bristol-derbyet er så intenst at det i slutningen af 00’erne blev omtalt som det ottende mest intense rivalopgør og England, og det er vel at mærke uden at der er et Premier League hold involveret. Jo, Bristol egner sig godt til fodboldrejser og er du til kultur og natur så et besøg i Bristol og omegn bestemt ikke nogen dårlig destination.

Uanset om du er til Championship fodbold med City eller League One fodbold med det ambitiøse Rovers mandskab kan vi hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for fodboldrejser og fodboldoplevelser i det smukke Sydvestengland.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram