til Bristol City F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Bristol City F.C i byen Bristol & omegn. Stadionet Ashton Gate Stadium har plads til 27.000 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Bristol & omegn har med cirka 475.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
Ashton Gate Stadium
Stadion byggeår:
1904
Stadion kapacitet:
27.000
Stadion rekord:
43,335

Fodboldrejser til Bristol – Bristol City F.C.

Mange omtaler Englands 10. største by, Bristol som en hårdtslående by på grund af de mange bygninger i sten og granit. Byens bedste fodboldhold er pt. Lidt mindre hårdtslående, men der skal måske ikke de store mirakler til før vi for første gang i årtier kan se Bristol repræsenteret i den fineste liga. Fodboldklubben Bristol City F.C. spiller sine hjemmekampe på Ashton Gate Stadium, med en kapacitet på 27.000 tilskuere. Klubben har i øvrigt haft hjemmebane her siden den fyldte 10 år i 1904. Tager du på fodboldrejse til Bristol kan du desuden kombinere dit besøg med ture til blandt andet Wales der ligger lige på den anden side af Severn floden, eller Bath, den ældgamle by der bliver beskrevet som en af Storbritanniens smukkeste byer. Desuden finder du en lang række smukke landsbyer langs Avon floden øst for byen.

Kampen om Severnside

Det er ikke så ofte at man støder på internationale lokalopgør, men den slags findes i The Championship hvor Bristol City og Cardiff City duellerer. De to byer ligger ca. 40 kilometer fra hinanden, i to forskellige lande, men i samme fodboldliga. Oplev duellen i de internationale lokalopgør på fodboldrejser til det Storbritanniens sydvestlige hjørne.

Foruden rivaliseringen med den Walisiske hovedstadsklub har Bristol City også lokalrivaler i form af den anden Bristol klub, Bristol Rovers som dog spiller en division under både Bristol City og Cardiff. Klubben har vundet pokalturneringen for de lavere divisioner tre gange, mens det finurligt nok også er blevet til triumf i den walisiske cupturnering, hvordan de fik sneget sig med hertil, må vi lade stå hen i det uvisse.

En omtumlet tilværelse

Bristol klubben har levet en tilværelse fyldt med opture og nedture. Klubben har spillet i den lavest rangerende liga og i den højest rangerende, mens størstedelen af tiden er foregået i League One og League Two. I løbet af de seneste godt 15 har klubben, foruden en kort periode i midten af 10’erne, etableret sig stabilt i den bedre halvdel af The Championship. Med klubben kaotiske historie er det aldrig til at vide om klubben inden længe overraskende vil være at finde i Premier League efter årtiers fravær.

Byen er smuk, fodboldflagskibet jagter en ny storhedstid og hele området er fyldt med historiske byer og blomstrende natur. Fodboldrejser til Bristol er mere end fodboldoplevelser, det er en rejseoplevelse krydret med intense fodboldkampe og international rivalisering.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram