ⓘ Vi har desværre ingen hjemmebanebilletter, men følg dem eventuelt på udebane (bemærk: der er tale om kampbillet på hjemmebane-sektionen blandt hjemmeholdets fans)

til Brighton F.C

Ta' med på en fodboldrejse til Brighton & Hove Albion F.C. i byen Brighton & omegn. Stadionet American Express Community har plads til 30.666 tilskuere. Klubben ligger i den bedste engelske række kaldet Premier League. Byen Brighton & omegn har med cirka 275.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve. ⓘ Vi har desværre ingen hjemmebanebilletter, men følg dem eventuelt på udebane (bemærk: der er tale om kampbillet på hjemmebane-sektionen blandt hjemmeholdets fans)
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
American Express
Stadion byggeår:
2011
Stadion kapacitet:
30.666
Stadion rekord:
30.666

Fodboldrejser til Brighton – Brighton & Hove Albion F.C.

Fodboldklubben ligger på den engelske riviera ca. fem kvarters togtur syd for hovedstaden London. Byen tiltrækker hvert år tusinder af besøgende der hungrer efter strand, forlystelsesliv, café og restaurantbesøg i langs den kendte kyst. Byens fodboldklub samler de to tidligere byer Brighton og Hove i dens navn på trods af at byerne voksede sammen og blev anerkendt som en samlet by i 1997. Klubben spiller sine hjemmekampe på det topmoderne Falmer Stadium, med en kapacitet på 30.750 tilskuere. Klubbens stadion er i øvrigt beliggende ca. syv kilometer udenfor Brighton. Tager du på fodboldrejse til Brighton kan du desuden kombinere dit besøg med ture til blandt andet den historiske by Hastings og den større by Portsmouth der er et godt udgangspunkt for ture til f.eks. Isle of Wight.

Kystbyens måger der blev et klubsymbol

Ikke overraskende er klubbens kælenavn ”The Seagulls” og det kan man godt forstå da klubbens logo ikke indeholder meget andet end netop den hvide havmåge. Mens byen har levet højt på dens placering ved kysten og den korte transporttid til storbyen London har fodboldklubben ikke trukket mange på fodboldrejser til Sydengland. Brighton & Hove Albion har derimod levet en stille tilværelse der historisk set har budt på flest ophold i League One. Klubbens største resultat var en finale i FA Cup turneringen i 1983 som klubben dog endte med at tabe til storklubben Manchester United.

I nyere historie har klubben taget turen hele vejen fra League Two til Premier League hvor den næsten er blevet etableret i den nedre halvdel af tabellen lige over nedrykningspladserne. Klubbens optur fra 1997 kom efter en lang periode med dårlige resultater der begyndte samme år som klubben tabte FA Cup finalen. Nedturen endte helt nede i bunden af League Two, men fra 1997 til 2002 tog klubben turen op i The Championship inden en nedrykning tilbage til League One, hvilket kortvarigt satte drømmene på pause.

Vejen til Premier League

 Efter nogle år med svingene resultater i League One opnåede klubben oprykning til The Championship igen i da verden gik ind i 10’erne og selvom det skulle tage yderligere en håndfuld år at realisere drømmen om tilbagevenden til fodboldens mest legendariske liga så lykkedes det i sidste ende og i dag spiller klubben med i Premier League. Tænker du at tiden er kommet til fodboldrejser kan du passende kigge mod Brighton der er ideel i forhold til den smukke kystlinje, dens underholdningsmuligheder og den korte afstand til London. Kontakt os for at høre mere om hvilke fodboldoplevelser du kan finde i den sydligste del af England.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 2525

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram