til Bolton Wanderers

Ta' med på en fodboldrejse til Bolton Wanderers FC i byen Bolton & omegn. Stadionet Reebok Stadium har plads til 28.723 tilskuere. Klubben ligger i den 3. bedste engelske række kaldet League One. Byen Bolton & omegn har med cirka 130.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
1997
Nuværende danskere:
Ingen
Stadion navn:
Reebok Stadium
Stadion byggeår:
1997
Stadion kapacitet:
28.723
Stadion rekord:
28.723

Fodboldrejser til Bolton – Bolton Wanderers F.C.

Efter ca. 20 minutters togtur fra Manchester befinder du dig på stationen i det som briterne populært kalder ”Britains biggest town”. Byen byder på både teatre, restauranter og overraskende gode shoppingmuligheder, men hjertet i byen er dens fodboldklub. Bolton spiller sine hjemmekampe på det rigtig fine University of Bolton stadium med en kapacitet på hele 28.723 tilskuere. Klubbens største rivaler er de andre Lancashireklubber Blackburn Rovers og Preston North End som dog begge spiller i højere ligaer. Du kan let kombinere din foldboldrejse til Bolton med besøg i Manchester eller i den skønne natur der omgiver byen. Bolton byder på lidt af det hele, men hvis du ønsker stort udvalg i aktiviteter og aftenliv er Manchester det oplagte sted at søge hen.

Efter fiasko kommer succes

Bolton har i nyere historie formået at kopiere Blackpools noget kaotiske fodboldtilværelse på. Hver gang klubben har opnået store resultater som tilbagevenden til Premier League er det gået galt på en måde der ikke bare har sendt klubben ned i den næstbedste række, men hele vejen til League Two, landets fjerdebedste fodboldrække. Når så klubben har ramt bunden begynder der at ske noget og så er det pludselig et hold der byder på fodboldoplevelser og forkælelse af deres trofaste fans. Det skete da klubben sidst ramte bunden i slut 80’erne og derefter tog turen tilbage til toppen og i 20’erne kan de så gentage succesen endnu engang, måske med dig på plads på University og Bolton Stadium.

Da klubben i begyndelsen af 00’erne kom tilbage i Premier League efter en 10 år lang kamp gennem divisionerne præsterede den meget stabilt og holdet sluttede midt i Premier League i en længere årrække. Det hvidklædte Boltonmandskab var altid svært at spille imod, specielt når de tog imod på det dengang nybyggede Reebok Stadium (University of Bolton Stadium). Da klubben rykkede ud af Premier League, begyndte en ligeså stabilt dalende kurve for klubben der endnu engang først endte i League Two.

Fremtiden og håbet om endnu et stort comeback til toppen

Bolton Wanderers har gjort det før og taget turen hele vejen til Premier League. Nu skal de til det igen og på fodboldrejser til Bolton kan du følge holdets lange vej tilbage mod toppen. Få dine fodboldoplevelser på et af de flotteste stadions i de lavere rækker og vær med til at støtte klubben i svær periode ved at bestille dine fodboldrejser til Bolton hos os. Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram