til Blackpool F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Blackpool FC i byen Blackpool & omegn. Stadionet Blackpool Stadium har plads til 17.338 tilskuere. Klubben ligger i den 3. bedste engelske række kaldet League One. Byen Blackpool & omegn har med cirka 145.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 1
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Blackpool Stadium
Stadion byggeår:
1899
Stadion kapacitet:
17.338
Stadion rekord:
38.098

Fodboldrejser til Blackpool – Blackpool F.C.

Blackpool er en populær nordengelsk stranddestination der hvert år tiltrækker tusinder af turister. De fleste finder dog ikke vej til klubbens fine og intime stadion, Bloomfield Road med en kapacitet på 17.338 tilskuere. Det er synd for klubben er garant for underholdning, ubærlige kriser og inspirerende comebacks. Blackpools største rivaler er Preston North End og kampene mellem de to rivaler er kendt som ”West Lancashire Derby”. Du kan let kombinere din foldboldrejse til Blackpool med en dag i Liverpool som ligger fem kvarter med tog mod syd. Besøger du Blackpool i sommerhalvåret er der masser af tage sig til her og du vil ikke kede dig med byens aftenliv, aktiviteter og generelt levende atmosfære.

Op, ned og op. Den evige elevatortur

Efter klubbens grundlæggelse tilbage i 1887 var der ikke meget der tydede på at klubben skulle blive lidt af en nomade-klub i det engelske fodboldsystem. Blackpool F.C. fik etableret sig som et hold i midten af 2. division og den position blev holdt helt frem til begyndelsen af 1930’erne. Her fik klubben efter lidt startvanskeligheder etableret sig i Englands bedste fodboldrække og efter anden verdenskrig blev den endda engelsk tophold der bød på fodboldoplevelser i verdensklasse. Klubbens bedste placering kom også i efterkrigstiden hvor klubben sluttede som nummer to efter Manchester United.

Det skulle dog hurtigt gå den anden vej og de store fodboldoplevelser blev byttet ud med en mere anonym tilværelse i 2. division før klubben røg ud i en kaostilstand der sendte dem hele vejen til bunden af den fjerdebedste række. Gennem flere år vekslede klubben mellem tredje- og fjerdedivision før den i slutningen af 00’erne genfandt stabiliteten og begyndte at kravle op gennem divisionerne. I 2010 lykkedes det at rykke det sidste stykke op i Premier League, men det blev også til en hurtig nedrykning der blev begyndelsen på en nedtur der først endte i League Two.

Fodboldrejser til Blackpool og fremtidsudsigterne for klubben

I 2019, efter oprykning til League One, fik Blackpool F.C ny ejer med en kraftig relation til klubben som han var vokset op med. Efterfølgende hentede klubben Liverpools U23 træner ind som manager i 2020 før Covid-19 satte en midlertidig stopper for det nye projekt i klubben. Er du klar på fodboldrejser til Englands nordvestlige kystlinje med strand, byliv, fodbold og natur, samlet på et og samme sted? Snak med os om mulighederne for at følge Blackpools vej tilbage mod toppen af det engelske ligasystem live.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram