til Birmingham City

Ta' med på en fodboldrejse til Birmingham City F.C i byen Birmingham & omegn. Stadionet St. Andrew's har plads til 30.009 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Birmingham & omegn har med cirka 2.500.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Kristian Pedersen
Stadion navn:
St. Andrew's
Stadion byggeår:
1906
Stadion kapacitet:
30.009
Stadion rekord:
67.341

Fodboldrejser til Birmingham – Birmingham City F.C.

Birmingham City er en fodboldklub fra Englands næststørste by, Birmingham. Klubben spiller sine hjemmekampe på St. Andrew’s Stadium, et stadion med plads til 30.009 tilskuere. Birmingham Citys største rivaler er naboklubben Aston Villa der historisk er byens største klub. Kampene mod Aston Villa trækker altid fulde huse, men på grund af et længere Birmingham ophold i Championship er der længe mellem de intense derbys. Du kan let kombinere din foldboldrejse til Birmingham med kultur og natur da byen ligger relativt tæt på både Cotswolds og Shropshire. I Birmingham finder du desuden både heftigt aftenliv og aktiviteter for alle aldre.

Lige ved og næsten

Birmingham City F.C har en historie der er fyldt med fodboldoplevelser og store skuffelser. The Blues som klubben kaldes i folkemunde, har historisk spillet sig frem til to finaler i FA Cup turneringen, men tabt begge. Birminghamklubben har også skabt store resultater i Europa hvor den stod i to europæiske finaler på kun to år. Første gang var Inter City Fairs Cup der noget anderledes blev spillet over hele tre år fra 1958 til 1960 i stedet for de normale to år. Finalen blev spillet over to kampe og den første kamp i Birmingham mod F.C Barcelona endte 0-0. På trods af at en del fans havde købt fodboldrejser til Barcelona for at støtte holdet i udekampen blev det til et nederlag på 4-1. 

Året efter havde turneringen fået nyt format så den fulgte den almindelige ligasæson. Her gæstede klubben blandt andet danske KB i noget der gav fansene vanvittige fodboldoplevelser i en utrolig 4-4 kamp. Fodboldoplevelser var der også rigeligt af i semifinalen mod Inter i Milano hvortil mange fans igen havde købt fodboldrejser for at støtte holdet i jagten på triumf. Birmingham City vandt samlet, men endte med at tabe finalen til Roma, et andet italiensk storhold.

Fremtiden for Birmingham City

I dag spiller Birmingham City i The Championship. Klubben har spillet flest sæsoner i den bedste fodboldrække, men en længere nedtur har ramt klubben der nu kæmper for overlevelse i Championship. Håbene er store for en tilbagevenden til Premier League i overskuelig fremtid, men først skal heldet vende for klubben og der kan du være med til at støtte op. Se hvilke kampe der passer dig i programmet.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram