til Barnsley F.C.

Ta' med på en fodboldrejse til Barnsley F.C. i byen Barnsley & omegn. Stadionet Oakwell Stadium har plads til 23.287 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Barnsley & omegn har med cirka 100.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 1
Nuværende danskere:
Mads Juel Andersen
Stadion navn:
Oakwell Stadium
Stadion byggeår:
1887
Stadion kapacitet:
23.287
Stadion rekord:
40,255

Fodboldrejser til Barnsley – Barnsley F.C.

Barnsley er i dag en levende handelsby med markeder, hyggelige cafeer og restauranter, samt et godt udgangspunkt til besøg i den nærliggende nationalpark, ”The Peak District”. Byen er hjemsted for fodboldklubben Barnsley F.C der blev grundlagt 1887 og siden har spillet sine hjemmekampe på det historiske Oakwell Stadium der har plads til 23.287 tilskuere. Når du tager på rejse til Barnsley er du altid tæt på de aktiviteter der trækker mest. Nærliggende Sheffield og Leeds er større byer med mere aftenliv og flere aktiviteter, mens nationalparken Peak District byder på Storbritanniens måske smukkeste natur. Selve Barnsley, ja det er den gamle industriby der nu finder sig selv som en hyggelig markedsby med en afslappet atmosfære.

Fodboldklubben fra den næstbedste række

Det er nærliggende at kalde Barnsley F.C. for fodboldklubben fra næstbedste række fordi klubben har tilbragt flere sæsoner i divisionen end stort set alle engelske klubber i historien. Derfor er klubben også relativt kendt selvom den ikke har formået at vise sig frem i den bedste liga i mere end en enkelt sæson i klubbens næsten 140 år lange historie.

Klubbens største triumf i historien ligger tilbage i 1912 hvor de formåede at hæve trofæet i FA Cuppen, men derefter er det ikke blevet til flere pokaler på højeste niveau. Barnsley har derimod en utrolig historie som en klub der på kort tid kunne gå fra ”næsten oprykning” til ”næsten nedrykning” på meget kort tid så underholdningsværdien for tilskuerne har bestemt været til stede. Derudover har de lange perioder i den næstbedste række og besøgene i både Premier League, League One og League Two skabt en masse rivaliseringer som i dag ofte giver tilskuerne fodboldoplevelser på Oakwell Stadium. De største rivaliseringer med Leeds United, Sheffield klubberne Wednesday og United.

Økonomisk nedtur og fremtiden for Barnsley F.C.

Klubben begyndte det 21’ århundrede på værst tænkelige måde, nemlig ved økonomisk deroute da TV-selskabet ITV Digital gik konkurs. Ligesom andre fodboldklubber påvirkede det klubben fatalt, men klubben blev reddet da Barnsley by købte Stadion og træningsfaciliteter af klubben som dermed fik frigivet vital kapital. Den økonomiske nedtur fik konsekvenser for holdets præstationer og klubbens første sæson i Premier League nogensinde blev hurtigt vekslet til en kamp for at undgå nedrykning til League 2 som dog blev undgået. I dag er klubben at finde Championship hvor den er ved at etablere sig. Fodboldrejser til Barnsley er en rejse til en elsket fodboldklub med en blandet historie og et håb om at opnå mere. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for fodboldrejser til Barnsley og Yorkshire.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram