til A.F.C. Wimbledon

Ta' med på en fodboldrejse til AFC Wimbledon i byen London & omegn. Stadionet Plough Lane har plads til 9.300 tilskuere. Klubben ligger i den 3. bedste engelske række kaldet League One. Byen London & omegn har med cirka 9 mio. indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.
Nuværende turnering:
Pokalskabet:
Premier League x 0 & FA Cup x 0
Nuværende danskere:
Ingen
Største rivaler:
Stadion navn:
Plough Lane
Stadion byggeår:
2020
Stadion kapacitet:
9.300
Stadion rekord:
9.300

Fodboldrejser til Wimbledon – A.F.C. Wimbledon

Wimbledon er et område af London som er beliggende i det sydvestlige hjørne af den enorme hovedstad. Området er mest kendt for sin beliggenhed nær Kew Gardens og tennisturneringen der bærer bydelens navn. Fodboldklubben blev grundlagt i 2002 efter at den hidtidige klub blev rykket til Milton Keynes og omdøbt til MK Dons. A.F.C Wimbledon spiller sine hjemmekampe på det nybyggede Plough Stadium fra 2020 der har plads til 9.300 tilskuere. Når du tager på rejse til Wimbledon, har du alle Londons muligheder lige uden for døren med teatre, koncerter, aktiviteter og natteliv der sprænger alle rammer. Der er mere end fodbold på programmet når du besøger Wimbledon og London.

Fodboldklubben der blev grundlagt af egne fans

Efter at det i 2002 blev besluttet at fodboldklubben Wimbledon F.C skulle rykke 100 kilometer væk fra London til Milton Keynes på grund af manglende tilskueropbakning to klubbens fans en drastisk beslutning. De ville ikke acceptere at rykke klubben så langt væk så de skabte deres egen klub med navnet A.F.C Wimbledon og i 2020 rykkede klubben ind på det nye stadion nær det sted hvor den gamle klub havde spillet sine hjemmekampe i næsten 80 år.

Mens den gamle Wimbledon klub rykkede til Milton Keynes, fik nyt navn, nyt logo og nye farver blev A.F.C Wimbledon skabt helt fra bunden hvilket betød at den måtte starte i Englands 9. bedste fodboldrække. Klubbens vej til succes var lang og der var længe tvivl om der overhovedet var økonomi til et fodboldeventyr af den kaliber. Det skulle dog lykkedes at få rykket klubben frem og fra grundlæggelsen til 2020 lykkedes det klubben at rykke seks divisioner frem så de nu er en del af League 1, den tredjebedste fodboldrække i landet.

Fremtiden for klubben og fodboldrejser til Wimbledon

At skabe en fodboldklub helt fra bunden uden stadion, uden viden og i 9. division var et projekt der var dømt til at fejle, men det gjorde det ikke og klubben har rykket sig flere divisioner på de første år end mange klubber har gjort på et århundrede. Fodboldrejser til Wimbledon er ikke bare rejser for at se fodbold, men en mulighed for at støtte et af de mest ambitiøse fodboldprojekter i moderne tid. Klubben har allerede vist sit værd mod den gamle klub ved adskillige sejre mod MK Dons som klubben skiftede navn til. Skal du med når A.F.C Wimbledon fortsætter jagten på det umulige, så se vores mange muligheder.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram