Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

Fodboldpakker.dk er registreret i Rejsegarantifonden nr. 2525 og er en del af den obligatoriske Pakkerejselov, som dansk rejseudbyder. Derfor er der ingen risiko for at din rejse går tabt, til trods for, at det fulde beløb betales på forhånd og man ikke har knyttet et betalingskort.

Pakkerejse-ankenævnet udtaler: "Vi behandler klager fra forbrugere mod rejseudbydere, som er registreret i Rejsegarantifonden. Rejsebureauet skal være etableret og sælge pakkerejser fra Danmark."

 

Rejsegarantifonden udtaler: ”Har du købt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dækning, vil du både være dækket, hvis du er ude at rejse på konkurstidspunktet, og hvis du ikke nåede at komme afsted inden konkursen. Som udgangspunkt vil det være hele det beløb, du har indbetalt for din rejse, du vil få erstattet.”

Link til vores registrering i Rejsegarantifonden: 

 

https://www.rejsegarantifonden.dk/no_cache/find-din-rejseudbyder/

Er du måske nervøs for, at du ikke er omfattet af diverse rejse-forsikringer, der eventuelt er inkluderet gratis via dit MasterCard eller andre betalingskort, er du meget velkommen til at kontakte os før bestilling. Vores erfaring viser, at i 99 % af tilfældene, så har det intet med selve korttransaktionen at gøre, om du er dækket eller ej.