Coronavirus (COVID-19)

Delvis fyldte fodboldstadions tidligst indtil den 1. februar 2021

De lokale myndigheders - og diverse fodboldforbunds plan er at få tilskuere tilbage på stadion fra december 2020. Dette vil være med delvis fyldte fodboldstadions tidligst indtil den 1. februar 2021. I starten vil stadionerne være åbne for tilskuere (som man har set det i Danmark) med begrænset kapacitet, og planen er at udvide dette løbende.

Salg af kampe med afvikling fra februar 2021 og refusion ved annullerede rejser

I  vores forventning og håb om at gennemføre flest mulige kampe og gøre fodboldoplevelsen mest mulig gennemført, har vi kun valgt at udbyde fodboldpakker med afvikling af kampe fra februar måned 2021 til maj 2021. Dog er intet sikkert og udviklingen kan desværre gå i alle retninger.

Vi har derfor valgt at inkludere en forsikring mod Corona uden beregning i alle vores fodboldpakker, hvis det skulle vise sig at den købte fodboldpakke - mod forventning - ikke kan gennemføres heraf. Forsikringen dækker, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til landet eller der reduceres i antal tilskuere - der umuliggør en kampafvikling - fra de lokale myndigheder og fodboldforbund. Pakken vil dermed blive annulleret og det fulde beløb refunderet (med modregning & udstedelse af tilgodebevis/gavekort på kr. 500 pr. person) senest 30 dage efter kampdatoen.

Læs mere om vores forsikringer her.

Book din fodboldpakke tidligst muligt

Ved sæsonopstarten af sæson 2020/2021 oplever vi utrolig lave priser på fly og hoteller grundet Corona. Man kan dermed som kunde ”gøre en god handel” ved at bestille sin fodboldpakke tidligt og i god tid. Vi har normalt et begrænset antal kampbilletter til rådighed ved opstart af en ny fodboldsæson. Grundet Corona-situationen - som formentligt vil reducere en normal stadionkapacitet fra februar 2021 til maj 2021 - har vi som udgangspunkt blot 10 kampbilletter til rådighed til hver kamp. For omkostningsfrit at kunne frasige os kampbilletter der ikke er solgt, har vores kunder en deadline for køb, senest 1 måned før kampafvikling.

? Husk at vi altid arbejder med varierende kostpriser og begrænset tilgængelighed.

Dansk pakkerejselov - din sikkerhed v/ mangler

Sikkerhed er nøgleordet i fodboldpakker. Når du vælger at købe en fodboldpakke fra os, er du selvfølgelig omfattet af den danske pakkerejselov, da vi er 100 % danskejet og der er tale om en pakkerejse. Skulle der være mangler i pakken og /eller under turen, er det lov om pakkerejser der træder i kraft, og pakker dig ind som kunde i form af kompensation mm. Du er derfor altid i den bedst muligt stillet ved at have mest muligt indhold (Premium pakken) i din fodboldpakke og vælge en 100 % danskejet rejseleverandør.

Rejsegarantifonden - din sikkerhed v/ konkurs

Vi er selvfølgelig - som et dansk rejsebureau - registreret i Rejsegarantifonden via medlemsnummeret 2525. Det betyder, at hvis rejsen ikke kan gennemføres, bliver annulleret eller afbrudt på grund af konkurs hos rejsearrangøren, får I pengene refunderet af Rejsegarantifonden.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 2525

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram