Status på Coronavirus (COVID-19)

**VIGTIG INFORMATION OM INDREJSEREGLER TIL STORBRITANNIEN (COVID-19)**

Oplysningerne er senest opdateret d. 27.08.21

De britiske myndigheder har oplyst at Danmark bliver ”grøn”, fra mandag d. 30.08. Hvilket betyder at der IKKE længere er krav om vaccination for at kunne rejse ind i Storbritannien. Vi anbefaler dog stadig kraftigt at du bliver vaccineret forud for rejsen, da reglerne kan ændre sig med kort varsel.

Du skal være opmærksom på at det er obligatorisk at få taget en PCR-test indenfor 72 timer før ankomsten til Storbritannien og en SELVBETALT PCR-test (ca. 50 engelske pund pr. person) indenfor 2 dage efter ankomsten. Det er muligt at få taget PCR-testen i de britiske ankomstlufthavne, men testen skal bookes på forhånd for at komme ind i Storbritannien. Du behøver IKKE at have modtaget svar fra denne test for at komme ind på diverse fodboldstadions, her fremviser du blot dit coronapas i coronapas-appen (EU/Udlandsrejse). Har du modtaget svaret på din engelske test så medbring også dette.

Indenfor 48 timer før afrejsen skal der udfyldes en indrejseformular på hver rejsende. Bemærk at bookingnummeret for booket PCR-test i England er nødvendigt for at udfylde formularen. Der er IKKE krav om en gyldig Corona-test inden returrejse til Danmark, som vaccineret dansk statsborger.

Børn og unge mellem 11 og 17 år skal ligesom voksne rejsende have taget en PCR-test i Danmark indenfor 72 timer før ankomst, samt i Storbritannien indenfor 2 dage efter ankomst (skal bookes hjemmefra). Børn fra 5 til 10 år skal blot have taget en PCR-test i England, men er fritaget for test før afrejsen. De helt små børn under 4 år er fritaget for alle krav. Alle rejsende under 18 år skal skrives ind i forældrenes indrejseformular.

Kort oversigt over indrejsekrav:

  • PCR-test foretaget i Danmark (for alle over 10 år) senest 72 timer før ankomsten til England. (Bevis for test gennem coronapas-appen).
  • PCR-test foretaget i England (For alle over 4 år) mellem ankomsttidspunktet og dag 2 efter ankomst. (Testen skal bookes på forhånd og betales af den rejsende)
    https://www.find-travel-test-provider.service.gov.uk/test-type
  • Udfyldt indrejseformular indenfor 48 timer før ankomst på hver voksen passager (Personer under 18 år skrives på forældrenes formular). Reservationsbekræftelse for booket PCR-test i Storbritannien er nødvendig.
    https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk

Du kan læse mere om de generelle nuværende restriktioner i Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her:
https://www.gov.uk/guidance/red-amber-and-green-list-rules-for-entering-england#green-list-rules

Salg af kampe med afvikling fra oktober 2021 og refusion ved annullerede rejser

Fra august 2021 er der igen fyldte stadions i Premier League. For at være helt på den sikre side vil du dog ikke finde fodboldrejser til Storbritannien før sidst i oktober. Til den tid vil vaccineudrulningen være tæt på færdig. Det giver håb om færre restriktioner, men for nu anbefaler vi at du tager udgangspunkt i ovenstående indrejseregler som er gyldige i øjeblikket. På hjemmesiden finder du rejser fra oktober/november og frem til ligaens afslutning i maj 2022. Samme gælder i øvrigt for de spanske kampe, men her er indrejsereglerne noget mere lempelige end reglerne for UK. Du kan læse mere om reglerne for indrejse til Spanien på UM's hjemmesider her:

https://www.spanien.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19

Vi har valgt at inkludere en garanti mod Corona uden beregning i alle vores fodboldpakker, hvis det skulle vise sig at den købte fodboldpakke - mod forventning - ikke kan gennemføres heraf. Garantien dækker, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til landet eller der reduceres i antal tilskuere - der umuliggør en kampafvikling - fra de lokale myndigheder og fodboldforbund. Pakken vil dermed blive annulleret og det fulde beløb refunderet senest 7 dage efter kampdatoen.

Læs mere om vores forsikringer her.

Book din fodboldpakke tidligst muligt

Ved sæsonopstarten af sæson 2021/2022 oplever vi utrolig lave priser på fly og hoteller grundet Corona. Man kan dermed som kunde ”gøre en god handel” ved at bestille sin fodboldpakke tidligt og i god tid. Vi har normalt et begrænset antal kampbilletter til rådighed ved opstart af en ny fodboldsæson. Du kan dog opleve at flytider kan blive ændret i perioden mellem bestilling og afrejse. I det tilfælde får du selvfølgelig besked.

OBS: husk at vi altid arbejder med varierende kostpriser og begrænset tilgængelighed.

Dansk pakkerejselov - din sikkerhed v/ mangler

Sikkerhed er nøgleordet i fodboldpakker. Når du vælger at købe en fodboldpakke fra os, er du selvfølgelig omfattet af den danske pakkerejselov, da vi er 100 % danskejet og der er tale om en pakkerejse. Skulle der være mangler i pakken og/eller under turen, er det lov om pakkerejser der træder i kraft, og pakker dig ind som kunde i form af kompensation mm. Du er derfor altid i den bedst muligt stillet ved at have mest muligt indhold (Premium Pakken) i din fodboldpakke og vælge en 100 % danskejet rejseleverandør.

Rejsegarantifonden - din sikkerhed v/ konkurs

Vi er selvfølgelig - som et dansk rejsebureau - registreret i Rejsegarantifonden via medlemsnummeret 3350. Det betyder, at hvis rejsen ikke kan gennemføres, bliver annulleret eller afbrudt på grund af konkurs hos rejsearrangøren, får I pengene refunderet af Rejsegarantifonden.

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 3350

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram