Bankoverførsel af det fulde beløb

Hos Fodboldpakker.dk kan du kun bestille din fodboldpakke ved at foretage en individuel forespørgsel. Netop fordi vi ønsker at sammensætte pakker efter individuelle behov, er det ikke muligt at foretage online køb i en webshop. Vi har ingen hyldevarer, og vores fodboldpakker leveres udelukkende ved at kontakte os via tlf eller mail.

Vores erfaring viser, at valgmulighederne og kombinationen af fly, hotel og fodboldkampbillet mm er så brede, at det til enhver tid taler for en skræddersyet fodboldpakke til den enkelte kunde.

Selve bookningen/bestillingen af den enkelte pakke foregår ved, at kunden modtager et tilbud pr. mail og ved bekræftelse af pakken, overfører det fulde beløb. Overførslen sker altid som en straks-bankoverførsel, så vi dermed har det fulde beløb inden 24 timer.

Fodboldpakker.dk køber alle delelementer i pakkerne kort efter bekræftelse, og derfor er det et krav at det fulde beløb betales inden tidsfristen på de 24 timer, når pakken accepteres af kunden.  

 

Inden for fem 5 hverdage efter bekræftelse af ordren og modtagelse af det fulde beløb, modtager vores kunder alle rejsedokumenter. Vi accepterer ikke betalingskort af nogen art eller nogen form for afdragsordning, da dette er forbundet med gebyrer og vil have negativ indflydelse på pakkens samlet pris. Vi forsøger at gøre det så billigt som muligt til glæde for alle parter.

Er du måske nervøs for, at du ikke er omfattet af diverse rejse-forsikringer, der eventuelt er inkluderet gratis via dit MasterCard eller andre betalingskort, er du meget velkommen til at kontakte os før bestilling. Vores erfaring viser, at i 99 % af tilfældene, så har det intet med selve korttransaktionen at gøre, om du er dækket eller ej.